pondělí 27. února 2017

Šroub na stativ

Chci si upevnit triedr na stativ (respektive na svoji montáž), ale závit na triedru je to velmi. Stativ má obvykle podobu trojnožky, na jejímž vrcholu je možné. Cena bez DPH:6Kč. Celková délka: 35mm. Montáž antény na stativ je docela jednoduchá.


Šroub na stativ

Stačí ji nasunout na hlavu pro fotoaparát, takže šroub pro montáž fotoaparátu prochází vyvrtanou 6mm dírou. Hama přístrojový šroub , kovový, ks. Pravidelné akce a slevy na Stativové destičky. První problém, na který určitě narazíme, je šroub , kterým fotoaparát na stativ připevníme.


Radím všem a to důrazně: Nešroubujte do fotoaparátu . Dodáváno včetně náhradního šroubu s maticí. Stativový šroub (¼“) na obou stranách středové tyče umožňuje uchycení hlavy do polohy mezi nohy nebo uchycení háku pro zavěšení zátěže. Malý stolní stativ s ohebnými nohami. SF M Mvám umožní zredukovat repro stativ na šroub M1 ideální pro PAR světla. Product Type: reducer flange.


FTTOP Store - 3-Kč . Slouží k připevňování blesku ke stativu. Dobrý den, pokud máte držák mobilního telefonu se závitem pro stativový šroub ( šroub na stativové destičce), tak stativ použít určitě můžete, . Závaží na stativ 2kg. Průměr pracovního rozsahu m. Laserová dioda 6nm. Doba samonivelace, typ. Stativ musí být lehký a přitom dostatečně pevný a stabilní.


Přístroj se staví na rovinnou plochu hlavy stativu. Ke spojení přístroje se stativem slouží středový šroub. Aretační šroub okulárového výtahu. Jestliže montáž na stativ řádně nedosedne, uvolněte aretační . Rychloupínací destička je kompatibilní s GorillaPod stativy.


Umožní vám snadné a rychlé uchycení kamery na stativ. Používá systém Arca-Swiss a šroub se . Zahrnuje studené sáňky PRO, držák s čepovým kloubem a dlouhý šroub na. Pozorovací dalekohled lze instalovat . Závitový adaptér na stativ. Vyčistil ho a sám si ho přimontoval na parapet – naštěstí ta věc měla podobný úchyt jako kuchyňský mlýnek na maso, stačilo nasadit a utáhnout šroub.


Kroužek dioptrické korekce. Středový zaostřovací šroub. Kryt objímky pro stativ. PetraKasalova: Dobrý den, kamera Sencor obsahuje držáky na stativový šroub , tento stativ tedy půjde použít bez problémů. Mini stativ a ruční držák v jednom pro kameru VIRB 360.


Součástí je stativový adaptér a šroub k připevnění k jakémukuliv standardnímu stativu. Pomocný otvor pro uvolnění. Otvor pro připojovací šroub.


Knoflík pro nastavení délky nohy. Značka patice k upevnění na stativ. Vložte přiložený šroub na stativu do otvoru v zařízení. Otáčejte stativem, dokud není bezpečně upevněn k zařízení. You have completed the steps.


Šroub na stativ

Jsme autorizovaný prodejce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky