pátek 24. února 2017

Segafredo casa

Vhodné pro všechny typy provozů – catering, hotel, jídelny, atd. Masivní provedení, počet . Popis kuchyňského kráječe : Sklopný elektrický kráječ Domo MS1je vybaven vyměnitelným nožem Solingen z nerezové oceli o průměru cm. Výchozí, Od nejlevnějšího, Od nejdražšího, Název A-Z, Název Z-A. Potřebujete nový elektrický kráječ ? Zvolte některý z nabídky našeho e-shopu kam jsme pro Vás zařadili nejoblíbenější modely od největších výrobcům .

S jeho pomocí snadno nakrájíte chléb , pečivo, sýry, salámy, ovoce i zeleninu na. Nejen na chleba , ale i na zeleninu, salámy, sýry a tak. Větší komfort v kuchyni.


Elektrické kráječe potravin. Jaký by měl být ten nejlepší? Tak především by samozřejmě měl co nejlépe . Zobrazit Detail produktu. Výkonný, tichý chod motoru. Nerezová ocel - zoubkované ostří Ideální pro chleba , párky a sýry Tloušťka .

Recenze elektrických kráječů vám v případě, že si tohoto pomocníka. Když používáte elektrický kráječ jen na krájení chleba , nemusíte ho . Prodám málo používaný, elektrický kráječ potravin Zelmer Alexis. Příprava pokrmů je totiž s nimi mnohem snazší a pohodlnější. Nejlepší elektrický kuchyňský kráječ na chléb , maso či šunku poradí recenze a testy. Uříznout rovný krajíc chleba obyčejným nožem je pro vás . Primárně je určen pro krájení chleba a pečiva, . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Série MASTER nabízí ideální elektrické kráječe pro ambiciózní domácí šéfkuchaře, kteří ocení . Nastavitelná síla plátku 8-60mm. Sháním elektrický kráječ na chleba na levou ruku, jako byl např. Současné kráječe se mi nevejdou na kuchyňskou linku. Kráječ Fagor CF - 172. Snadno nakrájí i čerstvý chléb a lze dokoupit i druhý nůž . Stabilní a robustní kráječ potravin se kterým snadno nakrájíte čerstvý chléb i . Nekrájejte suché, tvrdé pečivo a chleba , uzeniny s kostí nebo maso s kostí, ovoce s tvrdými peckami, . Kompaktní celokovový elektrický kráječ Ritter Secura ve stříbrném provedení.


Součástí kráječe je nůž s průměrem cm.

Ať už chcete krájet tlusté krajíce chleba. Prosím o zkušenosti, sháním takový, který nezabere moc místa. Který máte vy a jak jste spokojené? Celokovový kuchyňský kráječ na chléb a jiné potraviny s nastavitelnou tloušťkou krájení.


ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. V našem sortimentu naleznete jak kráječe elektrické , tak i ruční, které jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky