pondělí 6. února 2017

Silikonová miska

Miska silikonová cestovní sklap. Skládací miska Ferrino Contenitore Pieghevole je praktickou pomůckou pro každého cestovatele nebo kempaře. Složená zabere jen velmi málo místa.


Silikonová miska

Silikonová cestovní miska a další doplňky pro psy výhodně u zoohit! Při objednávce nad 7Kč doprava zdarma! Je ohebná a skládací a šetří tak místo. Běžná cena: 2Kč s. Cestovní silikonová miska skládací 2l. Everyday Baby silikonová miska s přísavkou, šedá od Profimed.


Vhodná na cesty na vodu i krmení pro psy. Skladná a lehká miska. Je dostupná v několika velikostech. U nás Vám poradíme s výběrem nejlepšího kočárku a jiného zboží pro Vaše miminko. Provozujeme e-shop a kamennou prodejnu a rádi Vám poradíme i na . Popis: Nabízím dvě růžové skládací silikonové misky, . Forma je odoľná vysokým teplotám,do . Je rozkládací a dají se do ní dám granule nebo nalít voda.


Silikonová miska

Navíc je opatřená karabinou takže si jí můžete . Ozzo je připraven užít si legraci! Protiskluzová miska zůstane na svém místě a pomůže malým jedlíkům cvičit jejich stravovací dovednosti. HUNTER a HUNTER SMART (není zahrnuto v dodávce).


Buďte první, kdo napíše . Home Pet suppliesALAVIS silikonová miska. Flexibilní, velice kvalitní silikonová miska vhodná především na cesty. Zatlačením na vrchního okraj se miska složí do . Kategorie, Silikonové misky. Skládací silikonová mísa se stane skvělým a nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni.


SIlikonová miska skládací 16x8cm. Použitelná při teplotách od –°C do 2°C. Akinu silikonová miska je velmi praktická pro cestování. Nemusíte se tak bát, že děťátko na sebe vylije horkou polévku nebo se celé zašpiní od kašičky.


Odolná vůči vysokým teplotám. Cena, 5Kč bez DPH. Se stupnicí a místem pro napsání textu. Po vyjmutí obsahu lze misku složit - ušetří se tak prostor. Praktická skládací cestovní miska ze silikonu.


Silikonová miska

Jednoduchým pohybem se silikonový placatý kruh promění v 6cm hlubokou misku která udrží vodu. Díky měkkému materiálu z ní snadno dostanete veškerý drahocenný obsah, miska se. Specifikace produktu.


Výborná na cestování. Může se mýt v myčce a ohřívat v mikrovlnce!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky