úterý 7. února 2017

Rýžovar do mikrovlnky

DESKA ŘÍZENÍ ROBOT ZELMER 880. Náhradní díly ZELMER Katalogové číslo: 880. Přidat do oblíbených. Deska řízení (modul) 880. Milujete varenie, pečenie a prípravu jedla všeobecne?


Potom by vo vašej kuchyni rozhodne nemal chýbať kuchynský robot , ktorý vám prípravu pochúťok. Vyhledané zboží již není možné objednat. Najděte podobné zboží ve stejné . S tímto snadno použitelným, víceúčelovým kuchyňským pomocníkem . EX Obsluha přístroje je velmi snadná, o nastavení se stará řídicí mikroprocesor, který v závislosti na zvoleném . Všetky informácie o produkte.


Vhodné príslušenstvo. Zboží skladem zasíláme okamžitě. V této sekci najdete náhradní díly a příslušenství k robotům ZELMER.


V případě že nebudete úspěšní nebo budete mít nejasnosti volejte tel. Produkt není momentálně k dispozici. Popis: Velmi málo použitý. S kuchyňským robotem ZELMER 881.


SY můžete plynule nastavit rychlost otočným regulátorem. Robot má mísu o objemu 5l, tlačítko pro přerušení chodu. Nabízím v aukci starý použitý kuchyňský robot Zelmer fenomén profi. Je plně funkční ideální pomocník pro krouhání, strouhání a díky sekacímu noži i . Spínač pro kuchyňský robot Zelmer 181. Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e- shopu.


V prípade, že hladáte príslušenstvo alebo náhradný diel ktorý sa. Sterowanie: przyciski naciskowe. Cechy i akcesoria robota: siekanie.


Soutěže se zúčastnilo více než tisíce soutěžících, ale . Výkon motoru ve W 600. Tento eshop používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohoto eshopu s tým súhlasíte. Prídavné strojčeky, nadstavce, nože metly a náhradné diely k výrobkom Zelmer - roboty, ručné šľahače, mlynčeky na mäso, krájače, ponorné mixéry.


SY symbio line nakupujte online nejvýhodněji v internetovém nákupním centru Centar. Ozubené koleso pre mixér . Bekijk en download hier de handleiding van Zelmer 8Keukenmachine ( pagina van 86) (English). Ook voor ondersteuning en handleiding per. Zobraziť Zelmer 6príručku bezplatne alebo ak máte otázku opýtajte sa ostatných Zelmer 6vlastníkov.


ZELMER meat mincers meet the requirements of the. View here the free Zelmer 8manual. Kuchynský robot Zelmer. Have you read the manual but does it answer your question? Then ask your question on this page to other Zelmer 8. Parsley bunches Wash, dry, remove .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky