pondělí 27. února 2017

Chladničky test

Chladničky test

Zpět do kategorie Úklid. Mandlování prádla - Stanislava Krejčová. Firma nabízí tyto služby: zašívání. Aktualizovat firemní profil. Praní a mandlování prádla.


Chladničky test

Poslední aktualizace: 6. Přidat mezi oblíbené. Každou zakázku pereme odděleně. Nedochází u nás ke ztrátám ani k záměně prádla s jiným zákazníkem.


Prádlo zpracováváme ve speciálních průmyslových . Adresa sídla: Sídliště 67 Hostinné. Pereme a mandlujeme všechny druhy prádla. Pro domácnosti, firmy i organizace.


Nabídka praní, žehlení a mandlování prádla. Na těchto se Vám stručně dovolím představit naší nabídku služeb, která zahrnuje zejména mandlování prádla , ale taktéž jsme sběrnou čistírny oděvů a konečně . Nabízíme služby především pro hotely, ubytovny a restaurace. Vyprané prádlo vám i vyžehlíme, aby jste mohli trávit více času s rodinou než u žehlícího prkna. Co se týká například ložního prádla , ubrusů a . Proč parní mandl Zetina? Pronajímáme zdravotnické a hotelové prádlo.


Krásně nažehlené prádlo je samozřejmostí. Poskytujeme komplexní služby v oblasti praní a mandlování prádla. Závěrečné mandlování prádla zajišťujeme na profesionálních žehličích značky Primus. Profesionální mandly . Dokonale vymandlujeme ložní prádlo i ubrusy.


Pro žehlení velkých kusů prádla , jako jsou například prostěradla nebo ubrusy, používáme moderní turbo mandly. Samostatné mandlování přineseného prádla zhotovíme do hod. Volná pracovní místa MPSV, Pracovní pozice: ŽEHLENÍ A MANDLOVÁNÍ PRÁDLA.


Pro pracovní pozici ŽEHLENÍ A MANDLOVÁNÍ PRÁDLA nemáme aktuálně . Duhová prádelna se postará o Vaše prádlo ! Pereme, žehlíme mandlujeme, nabízíme svoz a rozvoz prádla , pro firmy možnost náhradního plnění. Naši zákazníci si ho pořizují pro časté žehlení nebo opakované nárazové žehlení velkého množství prádla. Kvalitně vymandlujeme vaše ložní prádlo bez přepalování a mechanického poškození. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Prádlo připravené k expedici balíme do PE folie.


Chladničky test

Pouze mandlování prádla. V oboru máme letou praxi v praní, žehlení, mandlování , šití, a opravy prádla. Zajištění praní prádla, čištění, žehlení a mandlování prádla. Druh dokumentu: Výsledky. Prádelna-Balcarová eskatalog.


Součástí nabídky našich služeb je svoz a rozvoz prádla v ceně. Zajišťujeme i drobné opravy prádla. Provádíme praní a mandlování prádla , ruční žehlení i chemické čištění.


Půjčujeme ložní prádlo, ubrusy i osušky. Provozujeme mandl, mandlujeme potahy, ubrusy, utěrky, ručníky, ložní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky