úterý 14. února 2017

Patrový podnos na cukroví

Banquet 3- patrový stojan na cukroví SOFIA. Průměr největšího talíře je 2cm. Elegantní etažérka je vyrobena z porcelánu a oceli s třemi patry.


Porcelánový stojan na cukroví v kombinaci se surovým dubem je vhodný k servírování malých cukrovinek, dortů i ovoce. Skleněný patrový podnos na cukroví. Momentálně nedostupné.

Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze . Vhodné příslušenství. Srovnejte ceny produktů. Podnos sklo kulatý pr. Ať už vytahujete cukroví z minulého roku z mrazáku, jste zásobeny vlastní maminkou, nebo snad hřejete troubu na maximum, víte vůbec kam s tím?


Etažér Patrový podnos na cukroví. ORIGINAL ZWIEBEL MUSTER). Dortičky, zákusky, keksy, ale i marmeládu a kousky sýru lze dekorativně aranžovat .

Z osmdesátých let 20. Stojany a podnosy na dorty, muffiny, cukroví a jiné cukrářské výrobky. Spirálovitý stojan na muffinů . GUSTA patrový stojan se skvěle hodí na vystavení různých dobrot nebo cukroví. S tímto stojanem Celebrate the day! Novinka SMÅKALLT Servírovací stojan 7–.


IKEA FULLSPÄCKAD Servírovací podnos. Luxusní etažérka v kombinaci prvotřídního bílého porcelánu a kvalitního kovu poslouží k efektnímu podávání cukroví , jednohubek, ovoce a dalších dobrot a . Třípatrový podnos na cukroví - Karlovarský porcelán Okrouhli. Dostala jsem patrový podnos na cukroví s nádhernými talířky, ale bohužel má zlomenou jednu spojovací tyčku. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Ale nic není ztraceno. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě . Hledáte vánoční podnosy na cukroví ? Z jednotlivých jídelních podnosů různých velikostí si můžete poskládat patrový podnos a ušetřit tak místo na stole. Stojan na cukroví Onion 3- patrový porcelánový 1ks.


Netradiční podnosy a patrové etažéry. Už máte doma svůj patrový podnos ?

Dekorační etažéry připomínají vánoční čas, kdy z nich mlsáme sladké kousky cukroví. Krásné etažérky na cukroví stojany a dorty za velmi příznivé ceny! Ať už potřebujete naservírovat cukroví , dort nebo něco slaného k vínu, patrový podnos White Vám jistě přijde vhod.


BANQUET 3- patrový stojan na cukroví Cibulák, OK, PE. Díky klasickému a neutrálnímu materiálu se. Dvoupatrový bambusový podnos Bambum Trina Square, výška 2cm. Bambusový patrový stojan na cukroví Samantha.


ARLENE je vhodný nejen pro servírování cukroví , dortíku, ale též ovoce. Kategorie: Stojany na cukroví. Tetra od výrobce Moritz Zdekauer.


Originální doplněk pro Vaše . Ke sladkému baru Vám můžeme dodat i papírové girlandy viz foto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky