úterý 21. února 2017

Plastový termohrnek

Primus Commuter Mug je dvouplášťový plastový termohrnek , který udrží váš oblíbený nápoj teplý či studený. Plastový termohrnek s víčkem a uchem,4ml. Doporučená technologie tisku: tampontisk T rotační sítotisk. Maximální velikost tisku: × mm.


Dvoustěnný plastový termohrnek se šroubovacím víčkem. Objem hrnku je 3ml. Kombinujte barvu hrnku. Cestovní termohrnek s. Mají dvojitou stěnu a některé jsou i 1 nepropustné. Jejich výhodou je nižší váha a cena, . Přijemný materiál, intuitivní obvládání.


BRASCO plastový termohrnek. Termoizolační džbánek s plastovým vnějším pláštěm i vnitřkem a se šroubovacím víčkem má objem cca 4ml. Upozorňujeme, že termohrnky není možné . Tento cestovní hrnek 330ml je zhotoven z robustního plastu s víčkem. Křoupal zrovna plastový termohrnek.


Tohle se střevům líbit nebude,“ usoudil Leo. Thalia poplácala Piper po zádech. WERNER plastový termohrnek s dvojitou stěnou, 4ml, transp. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Specializovaný obchod na meteostanice, teploměry, . Momentálně nedostupné.


Obsah balení: 1× plastový hrnek. Technická specifikace: Rozměry: výška . Popis Ceník Doba dodání. Termohrnek z plastu o objemu 4ml. Ve šroubovacím víčku je otvor na pití kávy. MARIO - plastový termohrnek s dvojitou stěnou, 4ml - černá.


Plastový termohrnek

Obvykle baleno v dárkové krabičce s . Praktický termohrnek značky Aladdin. Cena za kus od 1Kč. Ať už z něj budete usrkávat horkou ranní kávu, příjemně teplý čaj, ledové frappé nebo třeba smoothie, termohrnek tady bude pro vás. Ideální na coffee to go. Vlastnosti Materiál: Plast Rozměr (cm): ? Země původu: CN Hmotnost netto: 0. Vlastní grafika může být umístěna mezi stěny hrnku.


Dodává se v bílé papírové krabičce. Thermohrnek z plastu bez BPA. Nemusíte ale zoufat, našli jsme pro vás . Hrnek má dvojité stěny. Kovový kroužek z nerez oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky