pondělí 6. února 2017

Sencor rucni mixer

Sencor rucni mixer

Tyčový mixér je jedním z nejpraktičtějších pomocníků v kuchyni. Zvládá rychlou přípravu lahodné krémové polévky nebo omáčky, šlehání a sekání. Přesáhli jste limit tohoto zboží.


Popis: Mixer je plně funkční pouze bez nástavce na . Parametry a popis produktu. Vám poradí, ako vyberať Mixéry a šľahače. Máte vybrané filtry: tycovy Mixer sencor. Funkční šlehač , hnětač sencor.


Slehac je lehce citit pri spusteni,je to tak od zacatku. Dostali jsme nový na Vánoce. Ruční mixer šlehač Sencor. W, rychlostí, pulsní stupeň Turbo, sada šlehacích a hnětacích metel, tyčový nástavec na mixování. Platnosť akcie do 04.


Sencor rucni mixer

Při zpracování pokrmů lze zvolit ze dvou rychlostí mixéru. Součástí mixéru je nádoba na . Mixér s mísou SENCOR (náhradní varianta). Ergonomicky tvarovaná . Příkon 6W Příslušenství: . Príkon 8W Extra tichý DC motor. Pulzní stupeň MAX pro maximální výkon. Plynulá regulácia rýchlosti.


Sada šlehacích metel. Detail produktu Náhled. Vyhraj tyčový mixer Sencor SHB 436X! Krabice na uchování nástavců. K dispozícií je tlačidlo turbo pre maximálnu rýchlosť.


Sencor rucni mixer

Tlačítko pro pohodlné . Ponorný vařič nerezový Professor PO500. Mikser Gorenje ME 5N 425W 5. Presa za kosu Sencor SHI 131GD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky