úterý 21. února 2017

Spotřebiče brandt

Vytvoříte si ho snadno sami, stačí stará zavařovací sklenice , lepidlo a trocha soli. Na výrobu svícnu potřebujete jen sůl a lepidlo . Rozstříhejte krajkové dečky . Dekorace zadarmo: Podzimní svícen ze zavařovací sklenice. Romantické světlo svíček k podzimním večerům prostě patří. A pokud doma nenajdete žádný .

Tvoření ze sklenic je velmi oblíbené, protože materiál pro tvoření je snadno dostupný. Na sklenici zhruba doprostřed přední strany nalepíme plastické písmenko. Písmenka koupíme v obchodě s výtvarnými potřebami. Zavařovací sklenice natřeme . Zdroj pinu i-creative. Světýlko Jednoduchý svícen jsem vyrobila ze staré zavařovací sklenice a drátovaného srdíčka zdobeného broušenými růžovými korálky.


Vybrané materiály vložte do sklenice. Ozdobte stužkami, kolem hrdla omotejte drátek pro zavěšení. Vložte svíčku a užívejte si krásného pohledu na svícen.

A na výrobu svícnu jako zimní dekoraci potřebujete minimum času. Svícen vypadá kouzelně. Navíc, zavařovací sklenici najde doma téměř . Pracujte s podložkou, usnadní to práci a nezaneřádí stůl. Klíčová slova: svícny ze sklenic svícny ze zavařovacích sklenic zimní svícen ze . Vítám Vás u mého prvního videa. Doufám že se vám bude video a těším se u dalšího.


Než se vrhnete do výroby zasněžených svícnů , připravte si: zavařovací sklenici , čajovou nebo klasickou svíčku, třpytky, sůl, lepidlo Herkules, . Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Tento pin objevil(a) Eva Masaryková. Vánoční svícen ze zavařovací sklenice rozzáří byt.


Je jednoduchý, ale vypadá krásně. Umělý sníh vytvoříte z obyčejného kokosu! Zrecyklujte staré zavařovací sklenice. Minimálně jedna se najde v každé domácnosti.


Pro výrobu vánočního světýlka toho . Sklenici pak můžete používat jako stojan na tužky nebo jako svícen na čajovou svíčku. Materiál na výrobu svícnu.

Při poslední návštěvě dedečka jsme vyhrabala ve sklepě parádní zavařovací sklenice. Rozhodla jsem se je umýt a využít jako svícny. Momentálně nedostupné. Lucerna vhodná i na zavěšení. Subscribe to svícen ze zavařovací sklenice.


Na svícny používám zavařovací sklenice. Svíčky dokáží vykouzlit teplo domova. Obzvlášť o Vánocích rádi pálíme svíčky, a proto potřebujeme vhodný svícen.


Navíc takhle využijete přebytečné zavařovací sklenice , které vám doma leží a vdechnete jim nový život. Světlé barvy jsem vybrala díky své .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky