pátek 10. února 2017

Carcassonne rozšíření

Carcassonne : Základní hra Snadná. Dorazili také potulní kejklíři a přivezli s sebou svoji nejnovější atrakci . Tato hra je pouze rozšíření. Základní verzi buď obohacují o nové prvky a rozšiřují tak její . Mezi novinky patří nový typ figurek (stavitelé a prasátka), nové karty.

Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Hráči mají nyní také příležitost stavět do výšky - stavět věže. S tím se samozřejmě pojí také funkce strážných, kteří z věže . Hráči se vydávají se svou družinou na cesty a . Přináší do hry figurku draka, který může létat nad poli a cestami, městy i kláštery.


Jeho pouhá přítomnost budí hrůzu sedláků, rytířů. Ke hře existuje celkem děvet velkých rozšíření , které dále prohlubují vaše taktické možnosti. Hrací doba: - min.

Přináší kromě nových kartiček krajiny a kartiček opatství i figurky starosty, stodoly a povozu pro každého hráče. Jedná se o druhou edici, která má nový design figurek i karet krajiny. Cirkus postupně putuje krajinou a vystupuje . Pořadí v žebříčku BoardGameGeek . Dále katedrály, které umožňují. Přínáší sebou nové figurky jako je drak, víla a princezna a nové karty tunel a klášter . Kdo vyšle svého pastýře na tu správnou louku, může pak v klidu . Počeštění: Kompletně česká hra dostupná v ČR Doporučení pro rodiny: Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti. Mosty přinášejí nové možnosti při stavbě cest.


I cesta, která do této chvíle nemohla být dostavěna, se může pomocí vysokého . Popis: Zcela nové, jednotlivé součásti ještě . Vhodné pro děti od let. Tower and Princess and Dragon. The game is implementated in. Když pak budete dokupovat rozšíření , tak je jedno, v jakém pořadí se dokupují.


Další hry, co se u nás chytly: Černá ovce, Vlci a ovce a do větší party Cluedo. Herní doba: minut.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Dopisy pro děti objednejte v eshopu přímo od specialisty na všechny hry a hračky. Kupci soupeří o rozdělení zboží. Stavitelé umožňují dvojité tahy a díky nim silnice či města rostou . K pětiletému výročí . První rozšíření ještě nemělo vlastní jméno.


Společenská hra CARCASSONNE rozšíření od Mindoku Věk hráčů: Od let Počet hráčů: až Doba hraní: Středně trvající hra - asi až minut Složitost:. Tentokrát nám prináší s sebou draka, který muže létat nad poli a cestami, mesty a kostely. Dostupnost: 2-dny, je-li u dodavatele. Obsahuje minirozšíření: Král . Autoři: Klaus-Jürgen .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky