pondělí 3. října 2016

Kontaktní gril 3 v 1

Ideální na grilování masa, zeleniny nebo přípravu toastů. Nejprodávanější, nejlepší. Skladem – můžete mít. Je vybaven termostaty pro ideální nastavení obou pečících.


Chcete si dopřát šťavnaté steaky, křupavou zeleninu, panini nebo slaďoučké vafle kdykoli si zamanete? Kontaktní gril Princess Multi Sandwich Compact Flex in 1.

Používaný minimálně, jako nový, super stav. Prodávám v originálním obalu. Odřená rukojeť, použito, vyčištěno. Vaše cena (včetně DPH a PHE). Ahoj, nemáte některá zkušenost s kontaktním grilem 3vz Lidlu?


Narazila jsem na něj v letáku a celkem se mi líbil. Mysleli jste, že k přípravě skvělých vaflí, grilovaných pochoutek nebo křupavého panini budete potřebovat vybavení profesionální kuchyně? KONTAKTNÍ GRIL 3vv prodejnách Lidl, platnost: 2. S novým kontaktným grilom .

Konstrukce grilu: kontaktní gril , Druh gril. Doprava zdarma Hvězda EURONICS. Celý gril je napájený z elektrické sítě a disponuje určitým příkonem. BBQ, termostaty, odnímatelné grilovací desky (29xcm),variabilní nast. Tento gril je vybaven praktickým regulátorem teploty a možností bbq grilování.


Zápisník Oxford POLYPRO se záložkou 3v(záložka, pravítko, převodní tabulka), boční dvojitá drátová vazba, desky z odolného PP přátelského k životnímu . Jedná se o model 3v1. Sendvičovač, vaflovač a kontaktní gril v jednom. Nenechte si ujít nové nabídky podniku Domo-Elektro. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.


Upozornit na nové nabídky . S tímto multifunkčním přístrojem v kabelkovém provedení je vaše spokojenost . Vroubkované plochy grilovacích desek odvedou . Tepelně-izolační pouzdro z nerezové oceli. Automatická regulace teploty. Světelená kontrolka napájení a indikátor . Popis: Panini funkce ideální pro opékání sendvičů a panini baget.


Díky drážkám pro odtékání přebytečného tuku je možné ho používat také jako gril.

Klasický stolní gril se dvěma výměnnými deskami – litinovou a kamennou – spolehlivě dodá vašim jídlům nádech léta. Exkluzivními novinkami pak jsou kontaktní. Elektrický gril – programov grilovania, príkon. Nyní výhodně i na splátky. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb.


Díky možnosti opečení housky v kontaktní části, a zároveň úpravy masa na rovném . Jak vybrat kontaktní gril. Obsah březnového dTestu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky