středa 12. října 2016

Aeg varná deska

Aeg varná deska

Jak funguje indukční varná deska ? Aby mohla indukční deska správně fungovat, je třeba užívat k vaření hrnce a . Vestavná indukční deska obsahuje plotýnky. Neomezujte se u vaření. Můžete používat nádobí všech velikostí a tvarů a deska se přizpůsobí. Ohřívá rychleji než ostatní . Zóny na této indukční varné desce se automaticky přizpůsobí velikosti a tvaru každého nádobí. Zkosené hrany indukční zóny Direct-touch 3x Booster Zabezpečení před dětmi Zámek funkcí . Varná plocha bez omezení U této indukční varné desky se zóny automatikcy přizpůsobí tvarům a rozměrům vašeho nádobí.


Aeg varná deska

Díky tomu se můžete těšit na . Výborná deska od přední značky AEG-Electrolux. Plné využití tří a dvoukruhové zóny pro lepší a komfortnější . Ebenové sklo hladce splyne s pracovní plochou. Varná deska AEG Pure kombinuje elegantní, hladký design s citlivými funkcemi. Její varné zóny a ovládání . Prodám roky starou sklokeramickou desku AEG. Funkce optiheat sleduje u každé varné zóny úroveň.


Kombinace indukčních a sálavých zón Kombinace indukce s keramickými varnými zónami u této varné desky se skvěle hodí pro požadavky . Sklokeramická indukční varná deska. Zvolte si při přípravě různých pokrmů tu nejvhodnější konfiguraci varných zón s ohledem na nádobu, v níž budete vařit. Inteligentní funkce spojení . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Zobraz detailní popis.


Aeg varná deska

Indukční varná deska se zónami. Navíc je i stylovým doplňkem do každé moderní domácnosti. Pouhým stisknutím tlačítka na indukční desce AEG můžete spárovat varné zóny dohromady, a vytvořit tak . Typ ovládání: Dotyk, Typ.


Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Servis a opravy AEG , Servis a opravy Amica. Varná zařízení, Svářečky podnosů, Vakuové baličky,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky