úterý 11. října 2016

Catler kb 2010

Varianta - S vůní marseillské mýdlo. Proti prachu, sprej s vůní . Vonný sáček s dokonalou vůní po legendárním bílém Sidoluxu. Tento vonný sášek je perfekní do bytových místností, botníků, šatníků, aut, kufrů apod. Specialisté na drogerii a kosmetiku.


Doručení až domů nebo . Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o . Unikátní systém Soda Power zaručuje účinné . Mytí všech povrchů s květinovou vůní. Sidoluxu univerzálního prostředku s vůní marseillského mýdla se ve . Nový produkt na mytí podlah, PVC, obkladů, dlažeb s nezvykle silnou účinností SODA POWER. SIDOLUX marseillské mýdlo 1l. Bohatá a přitom jemná vůně . Závan Středozemí, vyhlášená vůně z okolí Marseille, se u Vás doma může zabydlet nastálo. Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby.


Prosím zvolte jinou alternativu. Sidolux čistič na podlahy Marseillské mýdlo 1l. Nový univerzální produkt na mytí nejen podlah s nezvykle silnou účinností.


Marseilské mýdlo není jen produktem se znamenitými čistícími schopnostmi, ale i produktem s vůní středomořské čistoty. Soda power na nečistotu i mastnotu. Univerzální mycí prostředek s originální vůní marseillského mýdla. Systém SODA POWER je overený systém na odstraňovanie nečistôt.


UNIKÁTNÍ SYSTÉM ODSTRAŇOVÁNÍ ŠPÍNY SODA POWER na mytí podlah, PVC, obkladů, dlažeb všestranný vonný čistící prostředek na všechny omyvatelné . Prostředek nejen že nádherně . Lehce odstraňuje veškerou špínu a nečistoty. Zanechává dlouhotrvající vůni. Olivy ze středomořských pohoří a soda, . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Kč,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


S lehkostí odstraňuje veškeré. Postup při mytí rukou Ruce navlhčete pod tekoucí vodou. Naneste dostatečné množství mýdla do dlaně. Třete krouživým pohybem ruce dlaněmi k sobě.


Universální prostředek na mytí podlah, PVC, obkladů, dlažeb. Zboží je nové, originál . Obsahuje složku Soda Power, díky které se špína . Cena platná pouze v . Je vhodný na mytí podlah, PVC, obkladů, dlažeb s nezvykle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky