pátek 14. října 2016

Plechová bedna na nářadí

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bedna na nářadí. Nebo zadejte inzerát. Stará PLECHOVÁ BEDNA BOX na nářadí. Inzerát byl odebran z . Kufr, bedna na nářadí.


Otevírací horní víko se zarážkou na 90˚.

Vyrobena ze silného plechu tloušťky mm, dvě madla pro snadnou přepravu. Vybírejte z inzerátů. Prodám plechovou vojenskou bednu na nářadí uzamykací.


Beta,Knipex,stahováky,přípravky,oprava závtů e-shop nářadí ,kompresory,rozvody stlačeného vzduchu,rychlospojky . Kvalitní plechová bedna pod návěs BAWER DUO. Plechová bedna , tzv. Kategorie Nářadí a přípravky údržby Skladovací prostředky Skladování Vozíky.


Zpět na výsledek Vytisknout tuto stranu. BEDNA PLECHOVA NA NARAdi najdete a porovnáte na Srovnanicen.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Plastové, plechové a hliníkové boxy a kufry na nářadí. Zeptejte se odborníka.


Klasická montážní plechová bedna na nářadí -organizér, box. Uspořádejte si nářadí přesně podle vašich představ. Kovový box na uložení nářadí vyrobený z ocelového plechu. Prodám dnes již legendární rozkládací, plechovou basu na nářadí. Krabice je velice lehká a má . Naše cena s DPH: 1Kč.


Termín dodání: skladem v e-shopu. Rozkládací montážní skříňka vhodná pro autoservis, dílnu, řemeslníky i domácí . Uzamykatelná bedna na nářadí a jiné vybavení na staveniště nebo do dílny. Použití: stavební bedna , stavební box, úložný pracovní box, plechová bedna na . Masivní 5-ti dílný rozkládací plechový kufr na nářadí (basa) s možností zamykání. Lze zamknout visacím . Nádoby pro uložení drobných součástek, nářadí či náhradních dílů nakoupíte levně na Ambra. Informace Více informací.


Bedna plechová čtvercová.

Projděte si inzeráty plechova bedna naradi na inzertním serveru AVÍZO. Kufříky na nářadí koupit o objednat u OBI. Prosím neví někdo, kde by se dala sehnat taková ta plechová bedna na nářadí , která se při otevření za držadla roztáhne na taková patýrka ? Vnější šířka: 8mm Vnější výška: 4mm Vnější hloubka: 5mm Hmotnost: kg . Marně hledal utahovací řemeny, povaloval se tu pouze kus starého lana. Několika zručnými pohyby jím . Levné boxy na nářadí - velký výběr naleznete online na BauMax.


Pojízdný box na nářadí s organizérem. Jako všestranný pomocník v dílenských prostorech slouží především k přehledné organizaci materiálu a nářadí. Masivní odolný kufr pro uchování a přenášení různých předmětů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky