středa 12. října 2016

Soklová deska

Strukturovaný povrch usnadňuje . Vynikají vysokou pevností v tlaku a prakticky nulovou nasákavostí . Desky z pěnového polystyrenu s vysokou pevností pro zateplení soklové části fasády. Cena uvedena za ks -5x0m. Soklová deska 1DCD - pro sokly.


SOKLOVÝ polystyren je přímo určen pro zateplení soklové části fasádních systémů. Maximální pevnost v tlaku, . EPS 2SOKLOVÁ DESKA. Avant s armovacími kanálky vzduchový kanál. T-kus, pata komína soklová deska. Výrobky značky: SCHIEDEL.


Stručný popis výrobku, Pro . Horní deska - materiál lamino LTD od výrobců KRONOSPAN, EGGER a KAINDL, úchytka kovová rozteč 1mm. Na tuto desku je třeba použít odpovídající krytí. LTO PVC - okapnička soklových profilů Dokonalé a systémové zakončení omítky v soklové části systému ETICS.


Rychloomítník Profil pro rychlou a snadnou . Deska na výškovou regulaci betonového plotu. Perimetr a soklové desky. Ukládá se zpravidla jako poslední, případně předposlední na klasické rovné desky. Z jedné strany je vzor.


Uvedené speciální typy desek, stejně jako desky XPS, není nutno chránit hydroizolací. Produkty RIGIPS pro sokl a spodní stavbu. Plotová soklová deska ze štípaného kamene Beves (200xcm). Základní stavební element plotu, používá se po celé délke jako výplň v betonovém plotě.


Povrch soklové desky je strukturovaný pro co nejsnažší finální povrchovou úpravu. Izolace nad úrovní terénu ( soklové desky ). Kč , PŘI OBJEDNÁVKÁCH NAD 15m= DOPRAVA ZDARMA PO CELÉ ČR. Polystyren BACHL deska soklová tl.


Tepelně izolační desky s vysokou pevností v tlaku a minimální nasákavostí. Jsou vyráběné buď s rovnou . Hmotnost za mj, 0kg .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky