úterý 11. října 2016

Kuchařský rondon černý

Popis: kuchařský rondon je součást Gastro oděvu. Jedná se o kvalitní oděv pro profesionály v potravinářství a gastronomii. Dvouřadé zapínání, dlouhý rukáv.


KUCHAŘSKÝ RONDON objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy. Kuchařský rondon , dvouřadé zapínání, dlouhý rukáv. Dodáváme kuchařské rondony s krátkým i dlouhým rukávem dámské i pánské.


Vaše cena, 41Kč. Vyberte si u nás pánský kuchařský rondon ze 1 bavlny. Oblečení pro kuchaře za nízké ceny. Stejným slovem se označuje i součást oděvu číšníka.


Nakupujte u nás i vy černý kuchařský rondon a využijte ho na akce ve vaší kuchyni, kde se prostě více hodí černá a jiná barva by mohla zkazit atmosféru. Splňuje normu EN 340. Výroba již od jednoho kusu.


Základní modely dámských kuchařských rondonů naleznete také v našem e-shopu. Nabízíme, rondony, zástěry, oděvy pro kuchaře, oděvy pro číšníky, . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Kód: pracovní DR cerny. Klasický typ kuchařského rondonu s princesovým střihem, dvouřadým zapínáním. CAPRI kuchařský rondon. Standardní pracovní rondony . SKU: PPR6Categories: GASTRO, kuchařské rondony.


Tento typ rondonu je ideální . Dostupnost: na objednávku . Rondon kuchařský dlouhý rukáv. Zapínání na vyjímatelné umělohmotné knoflíky v černé barvě. Tradiční střih kuchařského rondonu se řadami knoflíků. Luxusní černá barva protkaná bílou linkou. Dámský rondon pro kuchaře s krátkými rukávy, dvouřadé zapínání na rondonové knoflíky, přední i zadní díl členěný . Pánský kuchařský rondon ZDENO, černý.


Barva, černá s bílými doplňky. Materiálové složení . Gilby Halliwel větší a mohutnější a v zářivě bílém kuchařském rondonu a černých kalhotách vypadal zdravě a čile. Jediné, co prozrazovalo, že je celebrita,.


Velice slušivý a pohodlný, dlouhý rukáv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky