středa 26. října 2016

Podnos na cukroví

Elegantní servírování s etažérkou je velmi stylové a moderní. Vystavte své výrobky . Podnos na cukroví zdobený vánočními hvězdami. Třeba právě se stylovým ručně vyřezávaným podnosem na. Porcelánový stojan na cukroví v kombinaci se surovým dubem je vhodný k servírování malých cukrovinek, dortů i ovoce.


Vychutnejte si vánoční svátky v každém detailu.

Servírovací podnos s bílou origami labutí udělá vaší slavností večeři vyjímečným. Podnosy se hodí jak na vánoční večeři s cukrovím , tak na svatební hostinu s . Banquet 3-patrový stojan na cukroví SOFIA. Průměr největšího talíře je 2cm.


Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem! Lze jednoduše sestavit. Nejnižší úroveň má nohy.


Máme velký výběr od elegantních skleněných stojanů s víkem až po misky, jež lze použít i pro zapékání v troubě.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů tác na cukroví. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vybírejte z 4produktů v kategorii podnosy a tácy. Porcelánový podnos na cukroví s motivem Santy na střeše byl vyroben o průměru cm.


Máte rádi krásné a zajímavé dekorace ? Tepaný talíř na cukroví se skleněným poklopem je nejen praktický, ale i velice dekorační. Schází Vám podnos na cukroví nebo vánočku? Na skleněném servírovacím podnose bit. Hledáte vánoční podnosy na cukroví ? Navštivte LuxuryTable a vyberte si ten pravý pro svou hostinu.


Dobrotám na patrovém podnose nikdo neodolá. Detaily a drobnosti tvoří teplo domova. ESKÝ bílý PORCELÁN - OBDELNÍKOVÝ PODNOS na cukroví. Zainabiny hřebeny, prsty a soudcovy pochoutky, vzala na podnos ode všech druhů cukroví a položila ho . Vánoční podnosy , tácy, etažéry, vše na čem můžete servírovat cukroví , aranžovat dekoraci a svíčky a díky čemu bude Váš domov útulnější. Povzneste servírování cukroví na další úroveň s elegantním etažérem, keramickým či skleněným podnosem nebo kameninovým tácem.


S tímto 3patrovým stojanem budete mít všechno cukroví na dosah ruky a ještě ušetříte spoustu místa na stole.

S tímto třípatrovým stojanem budete mít všechno cukroví na dosah ruky a ještě ušetříte spoustu místa na stole. Ať už na chalupu, romantickou zahradu nebo do rustikálního interiéru. Antic Line se vám bude líbit všude! SKLENĚNÝ PODNOS NA CUKROVÍ platné do: 15.


Dekorace skrývající příběhy . Prodám nový tác s poklopem tescoma. Kupte si 2patrový podnos na cukroví s embosovaným geometrickým vzorem na Next Česká republika. K dispozici je mezinárodní doručení a vrácení zboží. ORIGINAL ZWIEBEL MUSTER). Z osmdesátých let 20.


Rozměry: Celková výška: 50 . Dostupnost: Vyprodáno. Cena uvedena vždy za jednotku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky