středa 12. října 2016

Forma na bábovku keramická

S touto keramickou formou na bábovku vykouzlíte osvědčený moučník a čas strávený v kuchyni vás bude bavit. Nádherná forma zpracovaná v retro stylu . Upečete v ní velkou i malou bábovku s dokonale propracovanými detaily. Klasická bábovková forma z keramiky.


Masivní provedení keramické formy zaručuje, že . Objem l, výstupek uprostřed formy je nižší než okraj formy.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle . Patříte-li mezi milovníky tradičních a ověřených výrobků, budete z této formy nadšeni. Momentálně nedostupné. Forma na bábovku z kvalitní keramiky s glazovaným povrchem.


Pečení v keramické Formě. Keramická forma na bábovku 24cm - Orion. Když se u nás řekne bábovka , tak je to právě tahle keramická forma.


Jednoduchá, klasická a velice oblíbená keramická forma.

Forma TESCOMA je opatřena dvěma přenosnými oušky. Klíčové vlastnosti formy na bábovku TESCOMA DELÍCIA. Upečte si bábovku jako od babičky. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dlouhá životnost materiálu.


Maximální teplota pro pečení je 280°C. Praktická forma na bábovku vyrobená z keramiky s priemerom cm. Pro pohodlné vyjmutí upečené . Prodám novou keramickou formu na bábovku Tescoma. V naší nabídce najdete celou řadu takovýchto forenechybí teflonová, keramická , ani silikonová forma na bábovku. Nejlíp se mi peče v té keramické , mívá nejpravidelnější . Vyberte si klasickou bábovkovou formu, . Babiččina keramická forma na bábovku o průměru 27cm, kterou lze využít jak na pečení, tak i jako dekorační doplněk.


Taky se vám občas sbíhají sliny na nadýchanou bábovku? Nemusíte ale zoufat, našli jsme pro vás další podobné kousky. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie FORMY NA BÁBOVKU.


Vyrábí se pořád i stará klasika:-) Asi bych si ohlídala velikost.

Vhodná do všetkých typov rúr na pečenie a do umývačky. Se uchy pro pohodlnou . Vážení zákazníci, i v těchto dnech fungujeme ve standardním režimu vyřizování Vašich objednávek. Dostupné: Již brzy skladem. DPH Přepravní náklady . Kvalitní keramická bábovková forma na pečení bábovek a koláčů.


Rozměry: Vnitřní rozměry: průměr cm. Tradiční keramická forma na bábovku. U tohoto výrobku se stává, že se v peci mírně deformuje, takže nebývá úplně souměrně kulatého tvaru, ale muže být po . Součástí balení je výborný recept.


Forma je ručně zpracovaná, mohou se objevit drobné nerovnosti v barvě, které však dávají vyniknout na originalitě. Je vhodná do klasické i . Stylová keramická forma na bábovku v bílé barvě. Průměr 22cm, výška 8cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky