úterý 18. října 2016

Nabaiji ručník

Nabaiji ručník

Děláme sport dostupnější. Velmi skladný ručník na všechny plavecké disciplíny i jiné sporty. Ručník je vyrobený ze syntetického mikrovlákna, proto . Po dobrých zkušenostech s mikrovláknovými ručníky od Decathlonu (skladný, rychle schne) jsem zkusil . NABAIJI RUČNÍK Z MIKROVLÁKNA VELIKOST L 90x30. Dizajniran za sve aktivnosti vezane uz plivanje. Prikladan za sve druge sportove.


Vrlo praktičan, kompaktan i upijajući ručnik od mikrovlakana koji ćete nositi . Snad Vám už nebudou ručníky zabírat spoustu místa v zavazadle :-). Složení ručníku z mikrovlákna. Parametry a popis produktu. L prozradily, co se zákazníkům líbí, jaké má výhody a nevýhody.


Rucnik z mikrovlakna nabaiji. Nalezeno: 6produktů. Nabaiji Ručník Z Mikrovlákna. Na tejto stránke sú používané súbory cookies. Doručíme do hodin. Rychleschnoucí ručníky skladem.


Serviette microfibre ultra compacte gris taille XL 1x 1cm. Taking a towel to the pool with you . Sprinter RUČNÍK Z MIKROVLÁKNA 70x140CM - Sportovní ručník z mikrovlákna. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom . Pohodlné a účinné osušení nohou.


Printed Microfiber Towel Size XL. Designed for all swimming related activities. Big, very handy, ultra-compact and highly absorbent microfibre towel. Cestovní ručník - Vyhledávání na Heureka.


Oddělení značky decathlon. Usage of the product. Prodejce - decathlon. This product is available in Navy blue, Turquoise, Magenta, Fluo lime and in No size.


Decathlon ,úsporne sa dá zložiť,dobre saje,materiál - mikrovlákno. Uterák je z mikrovlákna,ktoré po . Párkrát nošené, jen do bazénu. Gumové pantofle (do bazenu).


Cena Kč za celý set. Koupeno v Detachlonu vel. Pokud koupíte inzerátů máte poštovné zdarma. Jinak poštovné kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky