pátek 28. října 2016

Kombinovaný sporák fagor

Počet varných zón - Plynové hořáky: 4. Jaké výhody má plynový, elektrický či kombinovaný ? Jaké funkce nabídnou dnešní trouby? Chci se dozvědět více. Popis: Nabízíme k prodeji plynový sporák včetně . Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Do vyprodání všech položek. Tato kombinace obvykle tvoří základ . Kombinované sporáky jsou tvořeny varnou deskou a pečicí troubou. Wh Energetická třída: A Užitný objem trouby: l Horní plotna: plynové hořáky Zapalování: automatické zapalování Výbava trouby: 6 . Zapuštěná vrchní deska s vestavěnými nádobkami na tekutinu, objem každého půlmodulu (hořáky) je litr, z nerezové.


Elektro - Sporak fagor bazar. Jeho používanie pre iné účely nie je dovolené! Hledali jste kombinovaný sporák fagor ?

Prodám kombinovaný sporák zn. Když si lidé vybavují kuchyň, často si pořizují kombinované sporáky. Jde totiž o univerzální domácí spotřebiče pro snadné vaření i pečení. Fagor v nerezovém provedení. Ergonomické rukojeti usnadňují ovládání hořáků a manipulaci sdvířky . Ideální řešení, schopná uspokojit veškeré nároky každého šéfkuchaře a jeho kuchyně.


Kód tovaru: FAG4CF56MSB. Sporák má plynové horáky s poistkami STOP GAS. Multifunkčná rúra má 8 . Záruka: měsíců (použité zboží). Odeslat od Hlaváček v Čtv 18. Nazdárek, potřebuji poradit při výběru kombinovaného sporáku.


VOĽNE STOJACI KOMBINOVANÝ SPORÁK. Sklokeramika, plyn alebo elektrina? Sporák patrí medzi kuchynské spotrebiče s najdlhším životným cyklom. Knoflík vestavné trouby FAGOR stříbrný. FDO800X BOSE168X FBI981X FBI981X FBI981X BODE26X 5H-720N 5H… 2Kč s DPH.


Pouze osobní odběr Brno střed.

Zobrazení: 266x výpis, 12x detail. Možnost smlouvat: Ne. Sdílet inzerát: Přidat do oblibených . Těsnění dvířek je náhradní díl trouby sporáku FAGOR typy 1H, 2H, 3H, 3H-425X.


Sporák FAGOR 5CF-56MZ X je zařazen do energetické třídy A. Je vybaven elektrickou multifunkční troubou, plynovými hořákyi funkci Turbo Plus-trouba je. RP a DPH Bežná cena: 54€ , Ušetríte 12 38 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky