středa 19. října 2016

Philco pracka

Předností této automatické pračky je 10letá . B, počet programov 1 hmotnostná automatika, . Na sklade – môžete mať zajtra. Spredu plnená práčka Philco. Bola to mechanická práčka , ktorú v tej dobe nemali gazdiné za nič. Elektro - Philco pracka bazar.


Philco pracka

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Zeptejte se na tento . Na této stránce najdete porovnání výrobků od Philco mezi sebou na jednom místě. Zjistěte, která je nejlepší pračka Philco.


Philco SoftLine WMN 6M Washing machine-A small look - Duration: 0:40. Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. V závislosti na funkcích vaší pračky je pračka vybavena buď jedním přívodem vody (studená) nebo . Philco nás mile překvapila a jsme s ní spokojeni. Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. V případě, že je pračka dodána v zimních měsících, kdy teplota klesá pod 0°C , před prvním použitím.


Produkt není momentálně k dispozici. Vlna Woolmark Rychlý 15´ Mix Turbo Rychlý Odložený start. Vlastnosti Crystal buben. Prohlédněte a stáhněte si manuál ve formátu PDF a přečtěte si často kladené otázky a recenze uživatelů.


SEVIS JE MOŽNÉ OBJEDNAT NA SERVISNÍ . Nabízím starší automatickou pračku PHILCO L RXT. Jedná se o starší, kvalitní model s nerezovou vanou a bubnem, spolehlivou, bez zbytečné elektroniky. Typ download: přední příkon třída: C Maximální zatížení (kg): 6. Pračka pojme kg prádla a na panelu najdeme . Práčka má špeciálny rýchly program s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky