pondělí 31. října 2016

Pákový lis na citrusy

Hodnocení produktu:. Profesionální ruční lis je vhodný pro domácí použití. Je vyroben z pochromované oceli. Pákový lis vám usnadní . Odšťavňuje všechny druhy citrusů.


Lis je určený na jednoduché odšťavovanie všetkých citrusových plodov. Masívne prevedenie z . Momentálně nedostupné. Popis Rychlé vylisování čerstvé šťávy Lisování bez námahy s mimořádně . Praktický odšťavňovač na citrusy Profi. Dopřejte si čerstvé ovocné šťávy každý den.


Přístroj je vyroben v kovovém masivním provedení a je vysoce stabilní pro . PÁKOVÝ LIS NA CITRUSY LIVING NOSTALGIA ZELENÝ. Vintage zelený odšťavňovač s pákovým efektem pro snadné odšťavňování z kolekce Living . Dále obsahuje ocelové sítko a nádobku pro sběr šťávy, . Vybírej pákový lis na citrusy z nabídky značkových a kvalitních modelů. Různé pákový lis na citrusy mnoha značek už na vás čekají.


Pákový lis na citrusy

Kupte si luxusní pákový lis. Ruční nebo elektrický lis na citrusy ? Kdy se hodí pákový citrusovač a který má regulaci hustoty šťávy? Příprava citrusové šťávy . U nás nakoupíte vše pro gastronomii! Lis na citrusy pákový vysoký od Gastronom.


Modely jsou vybaveny přítlačnou pákou s víkem, mikrospínačem automatického spuštění . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na citrusy. Nebo zadejte inzerát zdarma a. Hledali jste pákový lis na citrusy ? Vintage šedý odšťavňovač s pákovým efektem pro snadné odšťavňování z kolekce Living Nostalgia. Kvalitní kovové zpracování.


Na citrusové plody dokáže. Tento schopný a výkonný pákový lis na citrusy obratem připraví šťávu s maximem vitamínů a zdravých látek. O přínosu citrusů pro naše zdraví nelze pochybovat.


Jeho masivní provedení zaručuje výtečnou stabilitu a funkčnost při odšťavňování. Lisy máme skladem a rychle Vám je dodáme! W, možnost uzavření nádoby a namíchání džusu přímo v přístroji, uzavíratelná vypouštěcí. Citrusovače a pákové lisy. Lisy na citrusy a ovoce (citrusovače) se dělí na mechanické (Nutripress) a elektrické (Sage) . Důmyslný systém odšťavňování bez stříkání šťávy kolem odšťavňovače.


Užijte si chuť čerstvě lisované ovocné šťávy s tímto profesionálním pákovým lisem na citrusové plody Cilio Profi Amalfi. Stačí položit polovinu jakéhokoli citrusu na odšťavňovací kužel a stisknout páku. Vy si tak velmi rychle můžete připravit osvěžující ovocnou . Schopný a výkonný pákový lis na citrusy obratem připraví šťávu s maximem vitamínů a zdravých látek.


Celý popis a technické parametry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky