úterý 4. října 2016

Catler konvice

Výrobce Catler myslel také na bezpečnost, proto je konvice vybavena ochranou proti přehřátí a automatickým vypnutím pro případ zapnutí bez vody. Nabízíme ucelenou nabídku rychlovarných konvic od značek Catler , Concept, DeLonghi, Electrolux a další. Její kapacita je l. Rychlovarná konvice kombinuje výhody rychlého a levného ohřevu vody. Na trhu jsou konvice na l, na l nebo na l vody. Samozřejmostí již bývá.


Představte si konvici, ve které si kromě čaje připravíte i domácí jogurt, čatní, svařené víno nebo jablečný cider. S rychlovarnou konvicí si snadno připrávíte různé druhy čajů a kávy díky nastavení různých teplot - 80°C, 85°C, 90°C, 95°C a 100°C. Jsme online až do 23:00! CATLER is made to perfectly fit the modern kitchen, where new trends and technologies are appearing all the time – where after being programme appliances . Typ, rychlovarná konvice. Počet v balení, ks.


Zítra nebo zdarma, ne . Stačí jen zvolit teplotu optimální pro vybraný . Již na první pohled Vás upoutají podsvětlená tlačítka na otočné ovládací . Nastavení různých teplot – 80°C, 85°C, 90°C, 95°C a 100°C umožňuje přípravu kávy . Elektro - Catler konvice bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Objem rychlovarné konvice (l): 1. Regulace teploty: ANO Teploměr: NE Cestovní: NE Materiál: nerez. V našem e-shopu najdete nabídku varných konvic i espressovačů značky Catler. Připravit si tak můžete lahodnou kávu různých druhů a oblíbené čaje. S objemem litr, regulací teploty a ovládáním na rukojeti se stane elegantním a užitečným pomocníkem při. Výběr teploty podle druhu čaje, funkce udržování.


Seznam produktů s nejvyššími slevami. Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Rychlovarné konvice od výrobce CATLER , dostupné se slevou ve vybraných českých online obchodech.


Kuchyňské spotřebiče - CATLER. Naopak, v této skvělé konvici si . Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo.


Se skleněnou nádobou pro vaření Glass Pot - pro přípravu domácího jogurtu nebo čatní. Pre nás je najlepším výrobkom práve ten, ktorý Vás poteší každý deň .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky