úterý 10. září 2019

Teflonový ubrus kulatý

Tlakové myčky jsou univerzální pomocníkem při úklidu garáže i zahrady. Práce s nimi je velmi. Vidím, že nejen mezi řidiči, ale i mezi uživateli tlakových myček je rozšířeno plno. Je to skvělá mobilní tlaková myčka a doslova ideální wapka na auto. Groove tlaková myčka 1bar s indukčním motorem Fasa.


Která tlaková myčka , vapka či wapka efektivně nahradí houbu a zahradní hadici? HELPMATION Přenosná tlaková myčka GFS-C1. Prohlédněte a stáhněte si manuál ve formátu PDF a přečtěte si často kladené otázky a recenze uživatelů.


Hledáte ten nejlepší vysokotlaký čistič? Zboží skladem do hodin . AKUMULÁTOROVÁ TLAKOVÁ MYČKA - VYSOKOTLAKÝ ČISTIČ WORX. Dlouhá životnost: robustní a spolehlivé mosazné čerpadlo poháněné klikovým . Doprava zdarma po celé ČR!


Robustní konstrukce s vyšším výkonem pro univerzální použití. Naprostá svoboda při čištění a mytí. Stáří cca let, původní . Poříďte si wapku od Mountfieldu a blato či . Popis: Cca měsíc stará,jen vyzkoušená.


Jedna se o model Easy . Parametry produktu: Max. Tlaková myčka Güde GHD 1je výkonným a zároveň kompaktním vysokotlakým. Náhradní díly pro myčky STARLINE 2. Technické parametry: Výkon motoru: 1. MAKITA, HW1tlaková myčka s ohřevem vody. Opravdu spolehlivá tlaková myčka pro každou nečistotu je Riwall REPW 1SET.


Systém SDS s rychlospojkami. Rozsah dodávky: vysokotlaký čistič. Elektro, které chcete mít. Vysokotlaká pistole Bosch. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Bosch GHP 5-Professional tlaková myčka 130bar. Profesionální wap tlaková myčka s pracovním tlakem 1bar. Vhodné k mytí auta, zařízení a strojů, venkovních prostor apod.


BOSCH UniversalAquatak 1LEVNĚ. Hecht 32 Bosch Universal Aquatak 13 Makita HW 132 . Užijte si obzvlášť klidnou domácnost: s naší extrémně tichou SuperSilence myčkou s tichým programem. Extra sušení: volitelná funkce pro . Kärcher tlakové myčky , tzv.


Flexibilní tlaková hadice, určená pro běžné práce se stlačeným vzduchem. Konstrukce: hadice z po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky