úterý 24. září 2019

Elektrický vařič

Prodám úplně nový elektrický zavařovací hrnec v originální krabici. Velká kapacita přibližně 27l. Elektrický ovládací panel s číselníkem. Co budete v hrnci vařit?


Jaký typ hrnce budete potřebovat?

Chcete jedno zařízení se všemi funkcemi (multifunkční hrnec)? Náhradní díly - zavařovací hrnce , sušičky ovoce. Vypouštěcí kohout, topení, termostat, časový spínač.


Hrnec lze použít i na vaření, nebo díky výpustnému kohoutu i pro výdej nápojů. Univerzální zavařovací hrnec elektrický. Multifunkční zavařovací hrnec je ideální pro zavařování kompotů, džemů, ovocných a zeleninových směsí, hub,.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zavařovací hrnec. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

S dispejem nebo i na svařák. Další funkcí tohoto zavařovacího hrnce Concept je . Slušný zavařovací hrnec dokáže v kuchyni zastat pořádný kus práce. Proto vám doporučujeme moderní elektrické zavařovací hrnce , které . Máte rádi domácí kompoty či marmelády? Výhodou klasického hrnce oproti tomu elektrickému je nízká cena. Vhodný i na vaření polévek, guláše a výrobu sýrů.


Díky výpustnému kohoutu také jako výdejník nápojů. Zobrazit Detail produktu. Zavařovací hrnec , elektrický. V nabídce máme také zavařovací hrnec na indukci! Doprava zdarma od 9Kč.


Pro vrstvy sklenic. Na plynový a elektrický sporák a sklokeramickou desku. Ochrana proti přehřátí při provozu naprázdno. Rošt na zavařovací sklenice s průměrem 3cm.

Který elektrický zavařovací hrnec ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Není elektrický , má otvor pro teploměr a ucha. Více toho u klasického hrnce nenajdete.


Klasický hrnec na zavařování se neumí samostatně zahřívat, tudíž ho. Spotřebič nepokládejte na elektrický nebo plynový vařič ani do jeho blízkosti,. Součástí balení elektrického hrnce na zavařování je i rošt a plastové víko s bezpečnostním uzávěrem. Hledáte nový elektrický hrnec do své domácnosti? Sáhněte po multifunkčních hrncích z nabídky electronic-star.


U nás najdete rýžovary, zavařovací automaty a. Domácí zavařování je jedním z nejzdravějších způsobů uchování potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky