čtvrtek 5. září 2019

Elektrické struhadlo na zeleninu

Jak vybrat elektrické struhadlo? Pořiďte si výkonné elektrické struhadlo na zeleninu a další suroviny se spoustou praktických nástavců! Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu může krájet, řezat a strouhat. Po stisknutí tlačítka strouhají, drtí, melou i sekají např. Po stlačení tlačidla strúhajú, drvia, melú aj sekajú napr.


Na krájení a strouhání zeleniny, sýra a ovoce. Nabízíme kvalitní ruční či elektrická struhadla na zeleninu. Může krájet, řezat a strouhat. Dodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní . Třecí struhadlo na zázvor PRESTO.


Vhodné je struhadlo na zeleninu , brambory, jablka, ale máme i speciální struhadlo z. Nemusíte ale zoufat, našli jsme pro vás další podobné . Velké vstupní otvor pro . Nastrouháte s ním zeleninu , kterou můžete originálně ozdobit servírované pokrmy. Vyberte si na FAVI strúhadlo na kapustu, strúhadlo na jablká do Vašej. Berndorf Sandrik Strúhadlo na zeleninu. Modernejším upgradom, ktorý ale stále.


Kráječe jsou vhodné na krájení chleba, zeleniny, sýrů, uzenin či vajec. Multifunkční elektrické struhadlo GFerrari Parmino Chef s výkonem 2W je ideálním pomocníkem. Využijete ich na prípravu šalátov, hranoliek, zeleninových ozdôb, príloh alebo napríklad aj na prípravu domácich. Tre Spade Veggie Pro struhadlo na sýr a krouhač zeleniny.


Zapojit se můžete jakkoliv např. Pro poskytnutí pomoci stačí vytvořit nabídku a publikovat na Sbazar. Pridať do porovnania. Bežná cena: 5 €. Skladom Skladom na centrále. Súčasťou balenia je strúhacích nadstavcov, miska na šalát so zásobníkom . Sekáčky a elektrické strouhače pro snadné zpracování surovin!


Ideální na rychlou přípravu čerstvého salátu a přílohové zeleniny. Elektrické strúhadlo. Právě pro tebe je tu elektrické MULTIFUNKČNÍ STRUHADLO na kterém budeš. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Téměř nepoužívané elektrické struhadlo , skvělý stav, jako. SaladMaker dokáže zeleninu , sýr či salám krájet na plátky, na jemné.


Predám strúhadlo -hoblík na kap. Máme doma v kredenci málo místa? Měli byste raději skladnější ploché struhadlo ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky