úterý 24. září 2019

Plíseň za kuchyňskou linkou

Před týdnem jsem si v nové kuchyňské lince nad sporákem všiml plísně , která je i na zdi. Nejvíce exponované je místo za skříňkou nad a vedle . Pod oknem je slabsi ze drive tam bylo . Nechali jsme si novou kuchyňskou linku. Teď jsem zjistila, že nám kvetou záda a na zdi v rohu za linkou je plíseň. Demontovat se nám jí nechce .

Když POMYSLNĚ provrtáte tyto fleky na druhou stranu, co vše provrtáte a kam se dostanete? Mám roky starou kuchyňskou linku. Linka je postavena u severní stěny.


Postor pod kuchyňskou linkou je rozdělen myčkou (je až na zem). Dobrý den, za kuchyňskou linkou se nám tvoří plíseň , ta není na zdech, ale na zadní straně linky, která je přimontovaná ke zdi. Plíseň v koutech stěn, za kuchyňskou linkou nebo u podlahy se vyskytuje v. Plísně produkují nebezpečné výtrusy, které při dlouhodobém . Svadím to na poradně nevyschlou omítku (montáž cca měsíce po omítce), možná i na vynechání . Bydlíme v pronajatém bytě a za kuchyňskou linkou se nám dělá plíseň.

Není vidět, linka je napevno přimontovaná, ale je to cítit ve vzduchu a . Po vytopení kuchyně vznikla za kuchyňskou linkou plíseň od stropu až po podlahu. Je třeba demontovat kuchyň, zbavit se plísně , namonto. Může mi někdo poradit,jak se dostat na plísně za kuchyňskou linku. V případě suché zdi by plíseň neměla vzniknout, mnoho skříněk je . Dotaz: Plíseň za linkou. Dobry den,mam problém s plisni za kuchyňskou linkou , prostredky proti plisni nefunguji,pomohl by termonater?


Také máme doma plíseň. Na zádech kuchyňské linky se mi tvoří plíseň. Nejdčív jsme s manželem zlikvidovali starou kuchyňskou linku a po . Re: Plíseň v nové kuchyni. Dobrý den, zvýšená kondenzace vodních par v rozích kuchyňské linky a její rosení a následný výskyt plísní , může mít hned několik příčin.


Tím že jste některé. Je možné, že protéká vodoinstalace, zeď je vlhká a plíseň se objevila v mistě, kde zeď nemohla dýchat ? Plísen jsem postříkala Larinem, který pomáhá, ale už mě unavuje to neustále hlídat a mít to tam za. Vystříkala jsem skříň Savem proti plísni a taky HG přípravkem na plíseň. Za kuchyńskou linkou samá plíseň a stěny jsou vlhké.


A protože cítím i takový ten divný pach ze skříněk z kuchyňské linky , . Plíseň je problém, s nímž se potýká mnoho domácností.

To současně umožňuje instalovat tělesa za nábytek, kuchyňskou linku nebo sedací soupravu, aniž by došlo kjejich poškození působením tepla. Díky absenci spár je méně náchylná k zašpinění a vzniku plísní. Sklo za kuchyňskou linkou má nejenom mnoho výho ale také . Každá hospodyně by je měla mít na kuchyňské lince k dispozici,“.


Plíseň na potravinách je jednou z nejzávažnějších napadení potravin. Dobrý den, pane Jardo, bohužel jsme nedávno objevili plíseň za kuchyňskou linkou a je dost možné, že tam byla i rok až dva a celou tu dobu jsme vdechovali.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky