pondělí 30. září 2019

Odpeckovac tresni

Jaké jsou další výhody odpeckovače třešní HANDY? Vynikající pro snadné odpeckování čerstvých i kompotovaných třešní a višní. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Velice praktický a efektivní odpeckovač na třešně a višně. Ovoce postupně vsypeme do násypky, pomocí pružinového systému je pecka protlačena do . Odpeckovač třešní a višní snadno připraví ovoce k pečení koláčů.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Pro snadné a rychlé odpeckování čerstvých, kompotovaných i mražených třešní bez poškození dužiny. Celý popis a technické . Třešeň bez stopky vložte pod trn (olivy vkládejte na výšku) a . TESCOMA odpeckovač třešní HANDY.


Třešně v bublanině chutnají božsky. Až na ty pecky… Co s tím? Snadno, rychle, šetrně – pomocí našeho . V sezóně třešní je odpeckovač vítaným pomocníkem, který snadno a rychle odstraní pecku bez nutnosti půlení a porušování kulatého tvaru.


Odpeckovac tresni

Tento odpeckovač je . Snadné odstranění pecek z třešní či oliv. Vrchní trn pecku odstraní a třešeň či višeň nebo oliva zůstane celá a nerozmačkaná. Popis: Prodám odpeckovač třešní a višní značky . Odděluje dužinu od pecky Tato chytrá kuchyňská pomůcka šetří drahocenný čas i námahu! S tímto odpeckovačem třešní se pecka a dužina . Přístroj pro jednoduché a rychlé odpeckování třešní je vyrobený z velmi kvalitního plastu. Na desce stolu pevně drží díky speciálním vakuovým příchytkám.


Lehce a snadno zbaví plody pecek. Vlastnosti: - Materiál: kvalitní plast, kov - Možnost . Produkt není momentálně k dispozici. Položka byla přidána do Vašeho nákupního seznamu. Zobacz inne Gotowanie, najtańsze i najlepsze oferty. Vám pomůže při pečení koláčů, buchet, zavařování.


Přidat na seznam přání. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Hodnocení a recenze . Výrobek je v bílé barvě s červenými prvky a má . Mezi čelisti odpeckovače vložíte ovoce, stisknete a je hotovo. Technická podpora webu a webhosting - SH com. Junix odpeckovač třešní. Barva je vybírána náhodně a její výběr nepodléhá reklamaci.


Co to znamená mix barev? Ten kdo se nespokojí s kompromisem nám dá zapravdu, že odpeckovač třešní je pomocník k nezaplacení: příprava .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky