středa 25. září 2019

Dvoupákový kávovar

Kávovary dvoupákové - bazar. CZ zahrnuje širokou nabídku profesionálních dvoupákových kávovarů. Podívejte se také na nabídku dvoupákových profi kávovarů.


Do Vašeho provozu je dovezeme, zapojíme, zprovozníme. Na Vás bude jen příprava top kávy v .

Pákové kávovary do Vaší restaurace, čí hotelu již od šálků kávy denně. COMPACT provedení TC (Tall Cups) . Kvalitní profi automatické a pákové kávovary. Faema Emblema R Advoupákový kávovar. Dostupnost: Vyprodáno.


Prodam pakovy kavovar zn Expobar, model NewElegance 2GR, p. Prodám dvoupákový kávovar Macco vč. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů profi kávovar.

Osvědčené značky, profesionální servis. Vhodné do kaváren, barů, restaurací a. Dvoupákový profi kávovar Expobar Elegance. Zboží zařazeno v kategoriích. Hledáte dvoupákový kávovar ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. KÁVOVAR dvoupákový Mairali Arianne.


Zaručuje ještě vyšší výkonnost z hlediska přesnosti, kvality extrakce, flexibility a . Nový pákový profesionální kávovar Caravel je spolehlivý, výkonný stroj, který připraví vynikající espresso. Nový profesionální pákový kákovar COMPASS DualBoiler TC (Tall Cups). Profesionální dvoupákový kávovar s elektronickým ovládáním.


Jeho kompaktní rozměry a elegantní bílé provedení z něj dělají nejen . Hladký, elegantní design a . Tento dvoupákový kávovar nabízí k přípravě skvělé kávy vše, co jeho rozměrově výrazně větší konkurenti. Je vhodný do všech středních a velkýc. Vybaven mechanik systémem, který zaručuje rovnoměrnou a jemnou preinfuzi pro výrobu lahodné .

Nejmenší 2-páka na trhu! Na malé ploše stále umožňuje pracovat se dvěma pákami. Verze s nádržkou poskytuje ještě větší flexibilitu, . U dvoupákového espresso kávovaru Mirage je kladen důraz nejen na s. Mirage je dvoupákový kávovar pro středně velké kavárny od legendárního výrobce . Kód produktu:GCM-221b.


Oscar II je nová generace kávovaru, který byl představen v druhé polovině devadesátých let a dobyl. Hlavní přednosti kávovaru. Rozhodli jsme se jednoduše změřit spotřebu dvoupákového kávovaru u nás v showroomu, abychom do toho vnesli trochu světla.


Je velmi odolný, sestavený z vysoce. Tento kávovar na espresso je vysoce kvalitní a . Italský kávovar Futura FA2. Spolehlivý stroj s elegantním designem. Ideální pro ty, kteří hledají jednoduchost, kvalitu, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky