úterý 24. září 2019

Oboustranná pánev

Plynový vařič Camp Chef EXPLORER STOVE. Jste připraveni na dobrodružství? Tyto webové stránky používají soubory cookie, více informací najdete v patičce, v sekci Informace. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím . CAMP BISTRO je jednohořákový stolní vařič pro piknik, kempování apod.


Doba provozu: 1h min.

CP2(není součástí výrobku). Turistický varič COLEMAN FyreStorm PCS Jeden z najúčinnejších turistickýc. Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet.


Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg. Popis: CAMPINGAZ BASE CAMP plynový vařič. Dvouplotýnkový vařič.


Kompaktný plynový varič Easy Camp Venture Burner je vyrobený z nerezovej. Kompaktný a skladný plynový varič Pinguin Trek vyrobený z nerezovej ocele a . Vrátane plastového kufríka na uloženie.

Navrhnutý pre turistov v kempingu požadujúcich stabilný varič , ktorý sa veľmi jednoducho používa. Automatické piezo zapaľovanie, ľahko pripojiteľná kartuša,. KEMPING - VARIČ TREK JETBOIL ZIP JETBOIL - VARIČE, KARTUŠE A KRESADLÁ. Luxusný plynový varič v plastovom kufríku. Cena s DPH: 1€ 2€.


Další novinkou je systém připojení k plynové kartuši s názvem . Dostatečně velký a výkoný . Turistický plynový vařič Camingaz BLEUET MICRO PLUS S kartuší CV 3s novým designem a připojením Easy-clic Plus. Campingaz Bleuet Micro Plus. Na výrobu byla použita ušlechtilá a kvalitní nerezová ocel, měď a . Outdoorový cestovní vařič na propan-butan, pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod.


Outdoorový vařič na propan-butan, pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod. Tento vařič o nízké hmotnosti obstojí . Katalogové číslo, UNI CASMPHP. Stabilní a lehký vařič na kapalná i plynná paliva.


Lehký samostatně stojící titanový plynový vařič. Volně stojící skladný plynový vařič s předehřevem. Jednohořákový vařič na propan-butan určený pro velkokapacitní ohřev.

Dodáván v praktickém . Plastový kufřík pro přenášení. Stolní plynový vařič. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky