pátek 20. září 2019

Dřevěný mlýnek na koření

Vhodné najmä pre cukrárov. Na pralinky s rozdělov. Vynikající pro přípravu stylově tvarovaného dezertu pana cotta, pudinků, tvarohových a ovocných želé apod.


Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu , vhodné . Kvalitní designový kelímek je vhodný zejména na dezerty jako je Panna cotta,. Nejběžnější, cenově výhodné plastové misky.

Kelímek na dezert 1ml. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie SERVÍROVACÍ MISKY. Designové mísy a dózy za skvělé ceny!


Plastové dezertní misky ks průhledné . CHCETE-LI MÍT KOMPLETNÍ KRABIČKU, JE NUTNÉ KOUPIT KUSY. Tyto kelímky jsou vyrobeny z materiálu PS. Zlín, obalové materiály Zlín, plastové kelímky na pivo, plastové talíře, jednorázové.


Stylové obaly pro catering Misky fingerfood na dezerty.

Hledáte plastové misky na dezerty ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Miska hranatá průhledná s víčkem 5ml. Skladem, můžete mít 25. Kryštál pohár Cubo 58ml.


Poháre, mištičky a iné na dezerty. Elegantné plastové kelímky vytvoria z Vaších dezertov luxusné výrobky. Majú širokú škálu použitia. BANQUET Misky plastové s víčkem MY PARTY 5ml. Průhledný plastový hranatý pohárek na elegantní dezerty - finger food.


Vaše chuťovky sa budú krásne vynímať na fingerfood miskách. TESCOMA misky plastové DELÍCIA, sada ks, bílá 4 . Lžičky jsou vhodné na dezerty a na míchání menších kelímků, např. Pohárky na panna cotta a krémové dezerty l - ks.


Naskladňujeme do pracovných dní. Z obľúbených Do obľúbených . Pohárik využijete na prípravu sladkých i slaných dezertov ako sú Panna cotta, pudingy, ovocné presnídavky, domáce tvarohové či smotanové dobroty, .

Jasné a veselé barvy, každý si vybere svou oblíbenou. Plast se nerozbije a je zdravotně nezávadný. Hygienické prostředky, plastové nádobí pro catering, úklidový materiál, čistící prostředky.


Dezertní pohárek ml. Prosím,jak se říkám těmto plast. Upozornenie Vážení zákazníci, z dôvodu situácie spôsobenej koronavírusom nedokážeme zobrazovať aktuálne informácie o skladovej dostupnosti jednotlivých . Zatavovací misky pro balení hotových jídel, misky plastové hranaté a misky kulaté na saláty, misky na dezerty , všechny tyto výrobky a mnohé další se nalézají v . Vysoká kvalita plastu Gold Plast. Jedná se o luxusní plastové kelímky Fingerfood o objemu 2ml.


Cena: 2Kč s DPH 214 . Pridať do obľúbených. Odstrániť produkt z obľúbených. Produkt sa už nachádza medzi obľúbenými. Tisk Odeslat e-mailem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky