pondělí 16. září 2019

Sportovní termoska

Příjem tekutin je během sportu velmi důležitý. Termosky pro sportovce Počet produktů: 14. Nerezová vakuově izolovaná termoláhev pro rychlou hydrataci - ideální pro sporty jako fotbal, tenis, basketbal,.


Jestli často a rádi cvičíte nebo pokud chcete prostě hezkou láhev, oceníte sportovní. Tato termoska se vám neotevře ani při sportu nebo cestování, má totiž jednodotykový uzávěr se zámkem.

Objem termosky je litru. Láhev Laken TRITAN je pevná ale lehká. Je vyrobená z moderního materiálu Tritan. Tento materiál neobsahuje nebezpečný BPA a díky svojí odolnosti vůči . Celonerezová sportovní termoska je lehká a příjemná k nošení. Skleněné termosky jsou vyrobeny z vysoce odolného plastu s vnitřní skleněnou.


Vakuová sportovní termoska Thor 5ml s měděnou izolací, reklamní potisk i bez. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku.

Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Contigo sportovní termoska je vakuově izolovaná nádoba z nerezové ocely a ušlechtilých termoplastů se sytémem uzávěru AUTOSPOUT. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní.


Integrovaná trubice. Pura Termo láhev se sportovním uzávěrem 6ml černá. Do vyprodání všech položek.


Odolná dvouplášťová vakuová konstrukce z . Cestovní hrnek 4ml Akcent Bike, dvoustěnný hrnek, vnější část z nerezi 2v kombinaci s černým plastem. Skládací konvice Easy Camp Angeles Kettle blue . Vyrazte s dětmi do přírody nebo sportovat a vezměte si s sebou tuto veselou termosku s motivy zvířátek! Sportovní termoska zvířátko.


Vyrobeno z kvalitní nerezové oceli. Skvěle udržuje stálou teplotu. Vybavena praktickým úchytem. Německá značka Alfi má ve svém portfoliu . Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie CESTOVÁNÍ.


Elegantní termoska nejen na sport.

Udrží dlouhodobě nápoj studený nebo teplý. Vše pro fitness, kulturistiku a aerobik. Posilovací stroje a sportovní výživa pro domácí a komerční posilovny.


Vnitřní víko zajišťuje těsnost a přispívá k udržování teploty po dlouhou dobu. Vrchní část termosky. Nemůžu si tuhle termosku vynachválit. Sháněla jsem něco většího než je termohrnek na dvě deci a něco menšího než termoska na litr. Těsnění je vynikající . Udrží nápoje horké na mnoho hodin a pomohou . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Pitný režim je pro tělo velmi důležitý a obklopování se designovými kousky je zkrátka životní styl.


Designová termoska o objemu 5ml s působivým geometrickým vzorem. Objevte svět chytrých termosek , termohrnků a sportovních lahví . S chuťově neutrální skleněnou baňkou. Uzávěr lze otevřít jednou rukou. Uchová nápoje dlouho . THOR (Termo vakuové hrnky, termosky a láhve) - vakuová sportovní termoska s měděnou izolací , h vydrží teplé.


Nerozbitná hydratační sportovní a outdoorová lahev o objemu 7ml s integrovanou karabinou a systém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky