Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej .
Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Kód produktu:WGF-181. Plynová fritéza CF-– obvykle skladem. Dostupnost:obvykle skladem - v centrálním skladě 2 . Ovládání teploty termostatickým ventilem od 110°C do 190°C s přesným zjišťováním teploty díky senzorům ve vaně. Bezpečnostní termostat s manuálním.
SILKO BFG72GProfi plynová fritéza litrová. Jedna nebo dvě lisované vany se studenou zónou pro zachycení zbytků jídel. Přímý ohřev trubkovými hořáky ve.
Vrchní desky z nerez oceli AISI-3o tloušťce mm. Fritézy 21l - 2x malý. Ze stejné kategorie také doporučujeme. Záruční a pozáruční servis. Kvalitní italská výroba.
Jedná se o klasickou velkolitrážní plynovou fritézu do školních jídelen, restaurací nebo hotelů. Výkonná fritovací zařízení s víkem z nerezové oceli. Nastavitelné termostatické ovládání. Zobrazit velkou fotografii.
Vnější rozměry (šxhxv mm) 7x 7x 900. Regulace teploty (C) 1- 1. Profesionální plynová fritéza Magistra 7- vrchní modul. Vypoustěcí ventil pro snadné vypouštění použitého oleje.
Ideální model pro různé typy gastroprovozů Kapacita : . Rozměr: 680(š) x 615(h) x 630(v ) mm. Příkon: 1kW Kapacita vany: x 8-litrů Vypouštěcí ventily. Vybavení kuchyně - Varná technika - Gastro.
Do vyprodání všech položek. Robusní provedení , celonerezová profi plynová fritéza od Italského várobce Silko.
Připojení na zemní plyn. Z jednotlivých typů zařízení lze vytvořit kompletní . Nová nepoužitá výkon kW, thermopoistka, večný plameň, piezo zapaľovanie, termostat, celonerez, štelovacie nohy, maximum olej z litrov . Záruka: Záruka měsíců – materiálová (výměna dílu). PLYNOVÁ FRITÉZA PRO HSERIES. INSTALAČNÍ A PROVOZNÍ PŘÍRUČKA. KAPITOLA 1: Všeobecné informace.
Použitelnost a platnost. Unikátna lisovaná nádrž. Elektronická regulácia teploty s. Uploaded by ALVEX, spol.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.