pondělí 23. září 2019

Eta neptun 3404 náhradní díly

Mnoho ND ETA vedeme skladem. U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Jolly ETAMAX : Sáčky do vysavače 4ks textilní Jolly ETAMAX to je balení ks náhradních sáčků do vysavačů Eta Neptun , Sirius, Atlantic a dalších značek i . Nabízíme široký sortiment náhradních dílů pro vysavače mnoha značek a. Hubice na tvrdé podlahy Concept, Dirt Devil, Eta , Kärcher,Thomas (mm) . Sáčky JOLLY ETAMAX textilní 8ks Jolly ETAMAX : dodávka 8ks náhradních sáčků do vysavačů Eta a. Vysavače ETA náhradní díly. Příslušenství k produktu. Originální kompletní hadice pro vysavač Eta Neptun x4Serie.


Cena bez DPH, 2Kč. Kategorie: Hadice ETA. VYSÁVÁNÍ MOKRÝCH MATERIÁLŮ. Náhradní díly , kola, pneumatiky bazar: neptun nejlevnější.


Tryska sestavená je určená k vysavačům ETA Neptun , Sirius, Mariner a Atlantic. SPÍNAČ l ČERPADLA, vysavač Eta 140 240 34, Neptun, Delfín. Spínač čerpadla 9842516je náhradní díl vysavačů Eta Neptun , Delfín. Největší výběr za nejlepší ceny zboží Eta 34neptun náhradní díly v nejvyšší kvalitě. Víceúčelový vysavač ETA Neptun Trio 349043vzajistí úklid i čištění koberců.


Neptun vládne bohatým příslušenstvím, objemným a l sáčkem. ETA hadičky pre čistiacu súpravu Eta Neptun ,Mariner,Sirius ETA hadičky pre čistiacu súpravu Eta Neptun ,Mariner,Sirius. Hadičky na mokré čistenie zložené.


ETA Neptun 34904je praktický víceúčelový vysavač typu v vhodný pro suché a mokré. VYSAVAČ ETA NEPTUN 34- NA DÍLY (Z7964).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky