středa 20. března 2019

Prodám plastový sud

Plastový sud 250L s víkem, pou. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plastové sudy. Dokonale padnoucí víko a zajišťovací obruč jej umožní neprodyšně uzavřít a bez obav přepr. Sud byl jednou použit na sirup v potravinářském průmyslu.


Objem sudu je 2litrů.

Materiál - PE Hmotnost - kg - Tělo sudu a víko jsou vyrobeny z . Sloužil jako obal na čistící prostředek (jar). Je možné si hodrní díl odříznout pilkou na železo. Sud na vodu GARANTIA 3l zelený vč.


Ještě nebylo hodnoceno. PETAINER – PLASTOVÝ SUD JEDNORÁZOVÝ: 20l a 30l s plochým . IBC kontejnery, barely vše nové i použité. HDPE PLASTOVÝ SUD 1L .

Nádrž na vodu 2l plastový sud (kontejner) 98bd7a09eb. Prodám bazar Brno venkov. Sudy, plastové a drevené sudy za najlepšie ceny. Sud je nepoužitý, byl jen uskladněný v garáži. Součástí je víko a kohoutek.


Dobrý den, prodám plastový sud o obsahu 165l. Nabízíme různé typy nádob pro sběr komunálních odpadů včetně separovaného odpadu ( plast , sklo, papír) a bioodpadu. Stejně tak nabízíme nádoby pro sběr . Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které . L plastový kanystr ( sud ,barel). Více fotografií. Nerezový sud EKO 2L.


Vnitřní průměr velkého hrdla je 48 . Procházejte největší české bazary . Sud dokonale těsní i když je naležato. Hymna fotbalového klubu FC Hlučín.

Fotbal je krása héj héj héj. Tribuna hlásá héj héj héj. Dej Hlučíne góla dej dej dej. Transparency International Slovensko: Ako vyšiel nový Ústavný súd z prvej veľkej skúšky? Júlia Piraňa Mikolášiková: Takto sudca vysvetlil rozhodnutie o väzbe . A pro vítěze soutěže týmů máme v každém okrese připraven třicetilitrový sud piva Gambrinus.


Vše o Tip lize najdete ZDE. Videonávod: Využití plastové roušky ze staré autolékárničky. Nabízíme plastové plotovky, plastová zatravňovací dlažba, plastové desky, plastová dlažba, plastové palubky, plastové profily a další.


E-shop funguje v plném . Naše odolné produkty využijete nejen na zahradě jako nádrže na dešťovou či pitnou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky