pátek 15. března 2019

Chladící půllitr

Chladící půllitr na pivo je dlouhodobě jedním z nejoblíbenějších dárků nejen pro muže. Znáte lepší požitek v parném letním dnu, než sklenici parádně . Pořiďte si chladící půllitr na pivo! Tato úžasná sklenice udrží Vaše pivo . Velký chladící půllitr na pivo a jiné nápoje je jedním z nejprodávanějších dárků. Vždyť není nic lepšího než dobře vychlazené pivo z ledové sklenice. Před použitím vložte půllitr do mrazáku dnem vzhůru (gel se tak rozlije do boků sklenice), látka rychle zmrzne a poté udrží nápoj dlouho chladný.


Díky akrylovému obalu. Unikátní půllitr na pivo či jiný oblíbený nápoj, který udrží Váš nápoj dlouho studený a osvěžující! Dvojité stěny půllitru jsou naplněny . Použití chladící sklenice je naprosto jednoduché a zvládne ho i ten, kdo pivo pije jen svátečně. I když je hlavní využití chladícího půllitru jasné, můžete s jeho . Je to tím, že tento chladící půllitr je vyplněn průsvitnou netoxickou kapalinou, která při zmrznutí zcela ztuhne.


Prakticky pijete své pivo ze sklenice ledu - ale bez . Podrobný popis: Osvěžující, vychlazený nápoj - i když je venku hicna, vedřisko, prostě jednatřicet na s tímto půllitrem žádný problém. Bohužel jakmile odloží pivo na chvíli stranou, zlatavý mok zteplá a prudce ztratí na kvalitě. Existuje ale řešení – chladící půllitr ! Tento vysněný vynález všech pivařů . Doručujeme po celé České republice. Tato tekutina má barvu piva a na jejím povrchu plavou malé krystalky, které vytváří dojem pěny. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Chladící půllitr

Až tekutina mezi stěnami zamrzne, chladící půllitr. Nezní to jako pohádka? Chodíte rádi na venkovní párty, ale ne vždy máte po ruce studenou vodu?


Máte rádi správně vychlazené pivo? Sklenice se před použitím vloží dnem vzhůru do mrazničky s teplotou max. C (aby se tekutá kapalina rozmístila do celého půllitru ) na až hodiny, kde . Na světě není větší chladící půllitr než tento. Dostupnost: prodej ukončen. Vychutnávejte si doušky zlatavého moku z dlouho chladící sklenice!


Chladící půllitr

Publikováno od Petr Polák. Darujte tatínkovi pivaři chladící půllitr Chiler na pivo. Leacute;to je v plneacute;m proudu! Plastová sklenice má dvojité stěny, mezi kterými je napuštěn netoxický, rychle mrznoucí a průhledný gel. Ice Beer Mug Chiller Představte si půllitr s chladícím systémem.


Super na pivo, kolu s . Není nic lepšího než pořádně vychlazené pivo z ledové sklenice. Pokud na vychlazený zlatavý mok nedáte dopustit, určitě se vám bude . Jednoduše dejte půllitr do mrazáku a nechte zamrazit průhlednou tekutinu se speciálním gelem ve dvojité stěně půllitru. Toto je ten pravý dárek pro muže, kteří mají za parných letních dnů rádi chladné pivo nebo jiný nápoj. Sada cestovních organizérů do kufru v modré nebo růžové barvě. Sada obsahuje praktických organizérů.


Chladící půllitr

Půllitr s náplní ochladí každé velké pivo. Dejte jej do mrazáku. Náplň zmrzne, nalejete pivo nebo jiný nápoj a bude . Top oblíbený produkt v nabídce chladících půllitrů - elegantní půllitr IRON CHILLER z kvalitní nerezové oceli. Popis: Chladící maxi půllitr je skvělou pomůckou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky