čtvrtek 7. března 2019

Litinový pekáč

V katalogu nemáme podrobnější informace o pekac litinovy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Litinový pekáč je vhodný na všechny typy tepelných spotřebičů včetně indukce, i do trouby. Nádobí je potřeba po umytí dobře osušit a uchovat v suchu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů litinový pekáč.


Litinový pekáč

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Po umytí se doporučuje pekáč i poklici. Smaltované litinové pekáče. Litinové pekáče Není litinový pekáč úplně přesně to, co jste hledali? Podobnou funkci plní litinové hrnce!


Oválný litinový mini pekáč grafitově šedý cm. Přidat do wishlistu . Použití a ošetřování litinového nádobí. Příprava před prvním použitím:.


Ať už se chystáte něco prudce orestovat nebo pomalu podusit – nádobí z litiny je neobyčejně univerzální a oblíbené u kuchařů amatérů i . Lze použít do trouby i na všechny typy sporáků i ploten, včetně. Pekáče a zapékací mísy. Pro energeticky efektivní vaření (80).


Dodání: Během pracovních dní. Uvnitř má typický modrý smalt. Silný plech pro skvělý rozvod tepla. Ideální k pečení masa. Velmi praktický litinový pekáč SKEPPSHULT.


Litinový pekáč

Využít jej můžete nejen na pečení a . Je tomu tak díky vynikajícím vlastnostem materiálu litinového nádobí. Litina má dobrou vodivost tepla, hřeje dlouho a rovnoměrně. Snadno se čistí a udržuje.


Je vyroben ze smaltované litiny, která je odolná proti korozi a poškrábání, výborně vede teplo a. Kouzelně módní litinový pekáč s poklicí vypadají v každém okamžiku skvěle. Průběžně doplňujeme nabídku o nové litinový pekáč s poklicí. Dvě dekorovaná madla zajistí snadnou manipulaci s pekáčem. Každý má možnost vybrat si pekáč s rastrovaným či rovným dnem.


Jako novinku zařadila firma BELIS smaltované litinové pekáče řady Queen line ve dvou . Vhodné na všechny typy vařičů včetně indukčních. Upečte křupavou pizzu dle vašich představ kdykoliv a kdekoliv. Díky tloušťce dna je smažení . Rozměr horní včetně ucha délka 4mm x šířka 2mm, dolní bez ucha 3x 1mm. Nezapomenu na moji babičku která tento pekáče měla a já ji ho záviděla. Já mám již let ale jsem ráda ,že ho mám.


Pro přípravu i servírování pokrmů vám skvěle poslouží pekáč Rock s poklicí z varného skla. S tímto smaltovaným litinovým pekáčem (Green Dutch Oven) můžete dusit, vařit, péct i opékat co jen chcete. Tento výrobek může být použit pro tyto tepelné zdroje: celolitina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky