středa 6. března 2019

Soehnle siena 65840

Robustní spolehlivý kráječ chleba a dalších potravin má nastavitelnou šířku krájení dle požadavků. Inzerát je již bohužel neaktivní. Ruční kráječ potravin TREND je vyroben za slitiny kovů a. Daruji starý ruční kráječ na chleba viz foto. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada).


Charakteristika: Práce se zabývá analýzou struktury objektu řešení, a to ručním kráječem chleba. Uvádí cíl elaborátu, i jeho zadání. V rámci vypracování si všímá. Beckers ITALY FVruční kráječ ovoce a zeleniny. Univerzální kráječ na chléb Traditionell.


Velkokuchyňský kráječ zeleniny a ovoce s tvrzenými noži z ušlechtilé oceli na výrobu plátků - tloušťce mm, . Díky ostrému noži je krájení velice snadné a ušetříte za energii. Přítlačná krytka pro bezpečné krájení. Tradiční ruční kráječ na chleba a pečivo. Sklápěcí opěrná plocha pro lepší skladování. Rychlá expedice, doprava zdarma.


Soehnle siena 65840

Ruční Spiromat firmy Westmark je spirálový kráječ zeleniny a ovoc. Starý ruční kráječ na chleba. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží . RETRO RUČNÍ KRÁJEČ NA CHLEBA ATD. Momentálně nedostupné.


Krásné krajíce chleba zvládnete snadno i bez použití elektřiny. Tloušťka je nastavitelná, ostrá nerezová. Pevná kovová konstrukce stroje je zárukou, . V dnešní moderní a uspěchané době si neustále snažíme zpříjemnit a urychlit práci v kuchyni.


Soehnle siena 65840

Měla jsem ruční , který jsem používala denně a nyní se rozbil. Jsem na něj zvyklá od děctví. Jednání o ceně možné. Kyjov, Jihomoravský kraj‎.


Prodám plně funkční ruční retro kráječ. Location is approximate. Kč (Cena bez DPH: 82Kč). Většinu zboží zasíláme okamžitě. Až stejných hranolek na jednou.


Soehnle siena 65840

Kráječe chleba a salámů za akční ceny. K odběru v prodejnách. Elektrické kráječe jsou ideální na krájení chleba , sendvičů nebo sýra, masa a masových výrobků.


Poskytne vám profesionální nakrájený produkt, s přesností a. Nářezové stroje na krájení chleba , sýrů, šunky, salámů, kráječe chleba a knedlíků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky