pondělí 25. března 2019

Odstraňovač škrábanců

Zájem o lokální ovoce a zeleninu je mezi Čechy na vzestupu. Bedýnky s ovocem a zeleninou s rozvozem už v Česku nabízí přes stovku . Zdravá zelenina z Moravy- bedýnky do domu -rozvoz ZDARMA. Rádi bychom Vám nabídli čerstvou, zdravou zeleninu a ovoce z naší KRÁSNÉ MORAVY. Zelenina bývá v obchodech často „unavená“, i běžné ovoce cestuje . Nechcete už nosit kila zeleniny a ovoce z obchodu?


Odstraňovač škrábanců

A přesto toužíte dál jíst čerstvou domácí zeleninu i ovoce? Naplníme vám bedýnku dle. Pěstujeme pro vás nejen květiny, ale i zeleninu , ovoce i řezané květy.


Množství zeleniny je však limitované, pravidelní odběratelé bedýnek jsou tak ve výhodě. Naši zeleninu prodáváme v bedýnkách systémem Komunitou podporovaného zemědělství - je to model obvyklý ve světě, založený na partnersví mezi sedlákem . Minimální cena objednané zeleniny je 2Kč. Dřevěná bedýnka na ovoce a zeleninu značky Kesper je vyrobená z borového dřeva. Sezóna bedýnek už bohužel skončila.


Odstraňovač škrábanců

Děkujeme všem, kdo od nás odebíral zeleninu. Doufáme, že jste si pochutnali. Už se chytáme na jaro a . Základem bedýnky je kořenová zelenina jako je mrkev, celer, petržel, dále pak cibule. Ochutnáte i méně známé druhy zeleniny jako jsou topinambury, batáty, . Nemáte čas ani pozemek vlastní zeleninu a ovoce vypěstovat?


Oceníte čerstvé plody jako z vlastní zahrádky? K zelenině a ovoci z dalekých krajů a všemožných. Přepravka na ovoce a zeleninu kg.


Odstraňovač škrábanců

Manipulační přepravka na ovoce a zeleninu stohovat. Zelenina je pouze lokálně pěstovaná, takže je přímo ovlivněná nejen ročním obdobím, ale také počasím. Pro představu zde uvádím seznam zeleniny a ovoce. Bedny na ovoce a zeleninu jsou velmi prodyšné a lehké, tím zabrání kažení potravin a plesnivění. Nabízíme různé velikosti beden a také přepravku s možností . Vlastní složení bedýnky bude pak obsahovat zeleninu , která je v domácnosti potřeba každý týden po celý rok (brambory, mrkev, cibule).


Tradičně je velký zájem . Skladem méně než ks. Inzerát Bedýnky na uskladnění ovoce, zelenina. Opava, cena 45Kč, od DM na Sbazar.


Odstraňovač škrábanců

Popis: Dobrý den ,nabízíme skladovatelné bedýnky z pevného. Ve své bedýnce naleznete různé kombinace druhů zeleniny , ovoce a bylinek. Zaměřujeme se produkci kvalitní zeleniny a ovoce (formou bedýnek), ale.


Obsah sezónní zeleniny : brambory, mrkev, petržel, celer, pórek, cibule, česnek, dýně, cuketa, červená řepa, . Perforování v bednách umožňují přístup vzduchu k potravinám a jejich delší trvanlivost. Jsme biozemědělci a pěstujeme širokou škálu certifikované bio zeleniny. Tento obchod jsme vytvořili pro možnost. Bedýnkový systém neboli „ bedýnky “ představují způsob prodeje zeleniny , ovoce a dalších výpěstků farmáře přímo z pole, předem . Osmažte slupky od brambor nebo zeleniny na brambůrky.


Podobně fungují i bedýnkové systémy, některé jako KPZ, jiné sbírají zeleninu od více farmářů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky