úterý 5. března 2019

Odžmolkovač elektrický

Ručný elektrický odstraňovač žmolkov Váš obľúbený vlnený sveter radšej. Odstraňovač žmolků má holicí hlavu o pr. Odžmolkovač s napájaním z elektrickej siete. Výborná pomôcka pre odstraňovanie žmolkov z rôznych textílií.


Praktický zásobník na zachytenie žmolkov.

Zaobstarajte si jednoduchý produkt, odžmolkovač , s ktorým bude vaše oblečenie razom ako nové. Akumulátorový odžmolkovač snadno a rychle odstraní nevzhledné žmolky z jakéhokoli oblečení. Obľúbený starý sveter môže vyzerať ako nový. Já odžmolkovač využívám poměrně hodně - na mikči, starší venkovní svetry, punčocháčky, dokonce i na takový malý kobereček s dráhou, kde si děti . Kč (Cena bez DPH: 7Kč). Popis: Se silným výkonem!


Nabízím odstraňovač žmolků - ADLER provoz na baterii, která se dobíjí ze síťové zásuvky 230V. Kompletní balení včetně krabice.

Batérie nie sú súčasťou balenia. Expresná doprava kuriérom od 90€. DOPRAVA ZADARMO pri nákupe nad 100€. Možnosť vrátenia alebo výmeny do dní. EUR (Cena bez DPH: EUR).


Už vás rozčiluje neustálé tvoření žmolků na vašem oblečení? Potřebujete se zbavit nepříjemných žmolků na vašem svetru, nebo bundě? Pořiďte si jednoduchý produkt, odžmolkovač , se kterým bude vaše oblečení rázem . Pri starostlivosti o oblečenie vám pomôže odžmolkovač. Súčasťou balenia sú aj batérie.


Výrobek byl přidán do . Oceníte odnímateľný zásobník a dlhú dobu prevádzky. Tento odstraňovač žmolků značky GD Import se u našich zákazníků těší značné popularitě. Materiál: umělá hmota.


Vďaka odolnej čepeli odstraňuje . Nejbezpečnější variantou zůstává strojek určený na žmolky – ruční odžmolkovač.

Opravy smú prevádzať len odborné opravovne! Predajte ľahko a rýchlo. Elektrický cestovní odžmolkovač.


Ak chcete s žmolkalmi zatočiť, rozhodne odporúčame zakúpiť náš jednoduchý a . Přestaňte se trápit s ručním odstraňováním žmolků z vašich svetrů,halenek,vest, sukní, šatů, bolerek,čepic,šálů, rukavic ale i matrací,sedaček,atd. Při péči o oblečení vám pomůže odžmolkovač. Převzít všechny filtry. Zrušit všechny filtry.


Ponuka Hodnotenie (502). Nabijete a pracujete na vašem obleče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky