pátek 22. března 2019

Guzzanti gz 361

Trouba umožňuje využít pečících funkcí. Skvěle ji využijete také na chalupě, kde si s její pomocí . Produkt není momentálně k dispozici. Rúra umožňuje využiť funkcie na pečenie.


Nekas netika atrasts.

Free delivery and returns on eligible orders. Products:Free Standing Microwave Ovens. Your price: 11€. See all the product information. GUZZANTI GZ 3minitrouba. Suitable accessories. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.

Kompaktná elektrická rúra s nerezovým panelom je praktickým pomocníkom do každej menšej i veľkej. Kas otsite internetist soodsamaid hindu? Võrrelge erinevate e-poodide hindu, leidke soodsaim ja säästke raha! Horní (650W) a spodní (650W) topné těleso.


Livraison rapide et . Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Precios bajos todos los días en Amazon. Guzzanti GZ 3, nerezová.


Zobacz inne Mini piekarniki, najtańsze i najlepsze oferty. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Nagy belső térfogat – liter, Állítható tepsi, perces időzítő, Könnyen tisztítható zománc . Kúpili ste si novú rúru a neviete, ako na ňu?


Typ: stolní Ovládání: mechanické-knoflíkové Spotřeba energie (kWh): Celkový příkon (kW): 1. Elektrická rúra s ventilátorom. Všetky informácie o produkte.

Agregator promocji serdecznie zaprasza. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Stránka již není platná, produkt byl vyřazen z nabídky.


Seznam všech spotřebičů, které byly oceněny známkou kvality. Popis: Jen osobně Olomouc. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Gwarancja: miesiące.


Minitrouba o objemu l disponuje dvojitými Low-E skleněnými dvířky se silikovým těsněním. Skladová dostupnost: Na dotaz .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky