pátek 29. března 2019

Savo original 5l

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vyniká mimořádně vysokou čistotou,. Ideální pro čištění a dezinfekci podlah, obkladů, sanitární . Produkt již není možné zakoupit.


V případě zájmu Vám náš zákaznický servis sdělí informaci o dostupnosti zboží.

Dezinfekční prostředky obalyostrava. Odporúčaný spôsob riedenia: Čistenie a dezinfekcia plôch a povrchov Slúži na čistenie a dezinfekciu podláh, nábytku, kuchynského a . Jeho použití je všestranné. Odstraňuje veškeré nežádoucí pachy. Naše obchodní střediska. Zatial nikto komentár nepridal.


Přípravek likviduje . Nelze zasílat - pouze osobní odběr!

Tento produkt již není na skladě. Spoľahlivo odstráni nebezpečné vírusy a baktérie. Az Ön által keresett áru jelenleg nem elérhető vagy már nincs a kínálatban.


PULIRAPID Casa Agrumi s vůní citrusového ovoce l. Dalí balení: l = 2Kč (klub = 1Kč), cena pr. SAVO 5kg, desinfekční prostředek. Používejte biocidy bezpečným způsobem.


Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Jednička na trhu čisticích a dezinfekčních prostředků. Výrobek obsahuje chlór. Použijte roztok z 1l SAVA Original a 10l vody. Spolehlivě odstraní nebezpečné viry a bakterie, které zamořují . Likviduje choroboplodné zárodky, bakterie a viry (včetně HIV a HBV), řasy a nižší houby, odstraňuje pachy.


Univerzální prostředek na mytí podlah. Savo Originál - l. Hračky, předměty a plochy, které jsou ve styku s potravinami .

Slouží k čištění a dezinfekci podlah, nábytku, kuchyňského a hygienického náčiní. Množství v balení: ks. Už rokov je používaný na dezinfekciu v domácnostiach i . V centru Brna v OC LETMO otevřeno denně! Poli od pondělí do pátku, s bezproblémovým parkováním přímo u prodejny Štefánikova 36a . Nově přehlednější a rychlejší. Král na trhu čisticích a dezinfekčních prostředků.


Je vhodný i pro dezinfekci pitné vody. Odebrat z porovnání Porovnat. Dostupnost: Na dotaz. Cena bez DPH: 1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky