čtvrtek 7. března 2019

Nerezove umyvadlo

Zápustné umyvadlo z nerezi - rozměry: vnitřní průměr 3mm, vnější průměr 3mm, výška 1mm - materiál: AISI 3leštěná nerez ocel - bez přepadu . Nerezové dvojdřezy a dvojumyvadla. Rondo - umyvadlo prům. AUM 0je automatické nerezové umyvadlo s hranatým vnějším designem.


Sanela SLUN nerezové umyvadlo s otvorem pro stojánkovou baterii - nerezové závěsné umyvadlo se zadní stěnou- s otvorem pro baterii- možnost dodání s . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů nerezové umyvadlo.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Koupelny Ptáček, děláme koupelny, ve kterých se žije. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR.


Závěsné kónické umyvadlo , d=3mm, bez otvoru pro baterii, materiál nerez , vyztuženo polyuretanem, povrch matný.

Linie: 3mm Kolenové ovládání! Pod umyvadlem je umístěn jednoduchý mechanismus - potlačením předního tvarovaného nerezového plechu kolenem,dojde k otevření . V ceně nerezového umyvadla není . Je najkvalitnejšie na svojom . Nábytok - Umývadlo nerezove bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo . B nerezové umyvadlo s konzalami na dvě vody 6V AUM je nerezové umyvadlo m. Baterie ani sifon nejsou součástí dodávky umyvadla.


Celonerezové nástěnné umývadlo s kolenovým ovládáním, sifonem a baterií. Nerez umyvadla jsou standardně vyráběna z té nejjakostnější nerezové oceli a možností pro výrobu nerezových umyvadel není málo- rohové umyvadlo, . Umyvadlo samotné má průměr 360mm a hloubku 160mm. Hledáte sortiment Umývadlo ? Zajímá vás Umývadlo nerezové nebo obecně Umývadlo do vaší koupelny?


Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a . Profesionální umyvadlo s ovládáním bylo navrženo pro profesionální použití v průmyslu. Díky umyvadlu bude i Váš provoz splňovat vysoké hygienické.

Tento produkt už nepredávame. AUM 0je automatické nerezové umývadlo určené pre upevnenie na stenu. Umývadlo je vybavené nerezovým čelom, perlátorom a bezdotykovým ovládaním. AUM 0je nezakrytované nerezové umývadlo , ktoré je určené k zaveseniu na stenu. Súčasťou dodávky je i odpadový sifón.


Vnútorné guľaté kúty. Spouštění vody je prováděno vychýlením kolenové páky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky