středa 14. února 2018

Vědro s víkem

Jsou vyrobeny z polypropylenu (PP) a mají ve většině případů originální . Objem 1l, k dispozici také vědra dalších rozměrů. Díky atestu je vhodné i na skladování potravin. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Obrázek je pouze ilustrační! Vědro plastové s víkem 15L 1ks.


Vědro s víkem

Barva dle dodavatele! Rozměry: objem l, pr. Výška vědra je cm. Uvedená vyobrazení jsou orientační a mohou podléhat . Nádobí, kbelíky a vědra ze smaltu jsou nestárnoucí kuchyňskou klasikou s výbornými tepelními vlastnostmi.


Neutrální design je vhodný jak pro moderní kuchyně . Velmi praktické vědro s víkem. Potřebujete vlastně jen větší hrnec, plastové vědro s víkem nebo demižon a láhve, do kterých budete pivo plnit. Vhodné jsou pivní láhve s patentním uzávěrem . Uzavíratelné plastové vědro s objem až 5l s kovovým držadlem pro přenášení. Využití najde při přechovávání nástrah pro dravce, ale můžeme v něm připravovat . Detailní popis produktu.


Vědro s víkem

Skladem Položka ks odeslání pondělí 23. U každého vědra jsou uvedeny v tabulce charakteristické rozměry v milimetrech: H - výška, D- průměr dna, D- průměr hrdla, D- průměr víka. Víko pěkně sedí a na stranách se dá zaklapnout, díky tomu se Vám obsah kyblíku nevysype, ani nevyleje. Hranaté vědro s víkem Delphin CARPATH.


Všechny tyto nádoby jsou opatřeny víkem a mají široké uplatnění v . Cena uvedena vždy za jednotku. Dodávané je ve vínově červené barvě a je označeno potiskem. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Plastový kyblík s obrázky určený na staré . Vědra, kýble a odpadkové koše. Může se používat na skladování různých věcí . Jednoduché k plnění, odolné vůči vnějším vlivům a jednoduše paletovatelné. MIX barev - DO OBJEDNÁVKY JE NUTNO UVÉST POŽADOVANOU BARVU! Použití v potavinářském . Pro své malé rozměry je vhodné pro ruční manipulaci s . Pokud máte zájem o konkrétní barvu, napište nám ji do poznámky v objednávce,.


U nás si můžete vybrat kvalitní plastové i plechové kbelíky, vědra či hoboky s víkem i bez víka , s pákovým uzávěrem či vylamovací pojistkou, s uchem či držadly, . Poklice - víko k vědru nerez 12l Materiál nerez. Návštěvníci veletrhu For Fishing 20. PVA EXPO Praha mohou využít osobní vyzvednutí objednávek přímo v naší expozici v hale 3A.


Vědro s víkem

Ideální pro středně velké prostory v obchodních a stravovacích oblastech, školách, tělocvičnách. Swing víko , pro snadné . Nerezový kbelík s víkem s praktickým držadlem na přenášení. Ideálně se hodí na potraviny, zpracování mléka, mražené zboží i na maso.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky