úterý 20. února 2018

Sud na vodu 200l

Sud na vodu 200l

Detailní popis produktu. Sud na vodu 2l zelený vč. Povrchová úprava - pozink. Sud je vyroben z ocelového . Ešte nebolo hodnotené. Objem sudu 200L , sudy jsou bez vík.


Sudy jsou jednou použité od potraviny. Vhodné na cokoli, obilí, vodu , krmivo, atd. Cena za jeden sud je 200Kč. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů sud na vodu.


Ušetríte: € s DPH. Dům a zahrada - 200l sud bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodám 6x pozinkovaný sud vhodný na vodu , nebo pohonné hmo. Dom a záhrada - 200l sud bazár.


Sud na vodu 200l

Plastové zahradní sudy na dešťovou . Predám masivny pojazdný stojan na 200l sud. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Velký výběr naleznete online na BauMax. Výhodou těchto sudů je jejich pevnost a také provedení.


Odolává venkovním vlivům. Lze používat s kohoutem i bez kohoutu. Materiál, ze kterého je sud na vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Ve spodní části je výpustný . Do vyprodání všech položek.


Prezri si u nás sud na vodu 200l hranaty a porovnaj ceny v 10. Záhradný sud na dažďovú vodu je vybavený otvorom pre kohútik, k jednoduchému vypúšťanie vody. Opýtajte sa nášho predajcu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Sud má poklop na zakrytie a ventil ktorý je možné si namontovať ku dnu suda. Zavlažovací technika - sudy na vodu , nabídky - prodám, prodej, inzerce.


Sud na vodu 200l

Kohoutek je součástí dodávky, otvor . Nádoba - sud na vodu o objemu 200L , včetně kohoutku na vypouštění vody. Dřevěný vypálený sud na vodu 200l. V našej ponuke nájdete tiež podstavec pod sud na dažďovú vodu pre sudy o objeme 200l a 300l. Okrúhly podstavec pod sud na dažďovú vodu uľahčuje . Kompletné špecifikácie.


K tomuto produktu zatiaľ nikto hodnotenie nepridal. Sud 200l na dešťovou vodu s kohoutkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky