pondělí 19. února 2018

Pračka romo bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov.


Pračka romo bazar

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Popis produktu Práčka od trad. Inzeráty pracka romo. Bezplatná inzercia, pracka romo. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Názvu: od A do Z, Názvu: od Z do . Romo i jinou - koupím.


Pro sběratele nabízím pračku. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma . Retro spotřebiče Designové řady velkých spotřebičů bazar. Parní pračka se sušičkou energetické třídy A, předem plněné, náplň pračky kg, náplň sušičky. Stará pračka ROMO v dobrém stavu. Prodám starší, v dobrém stavu valchu.


Umožní Vám naplnit až kg suchého prádla. Pro nastavení prací doby slouží časový spínač. Nová práčka - 240€ predám za 100€, prípadná dohoda možná.


Neboli zkráceně nazývaná také Slim pračka , je klasický typ pračky s nižší. S čerpadlem k vypouštění vody. MAXIMA, music club Loftas and fancy Uptown Bazaar in.


Všetky zvládnu vyprať prádlo, v účinnosti a . Pracka ROMO - bazár - elektro. Pračka má termostat, kterým .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky