pátek 9. února 2018

Souprava talířů

Univerzální nůž Gerber LMF II Infantry ideální do náročných podmínek. II Stonewash, plain edge, . Pro bezpečnou práci má univerzální nůž QSR pogumovanou a ergonomicky tvarovanou rukojeť. Výrobek, Balení, Skladové číslo. UNIVERZÁLNÍ NŮŽ S ARETACÍ.


Upozornění: poslední kus skladem!

Rukojeť z Gje pevná, odolná a příjemná na dotek. Odlamovací univerzální nůž Sharpy, reklamní potisk i bez. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku.


Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým . Nejoblíbenějším mysliveckým nožem je bezpochyby univerzální lovecký nůž , se kterým zastanete většinu práce v lese. Pokud si vyberete tvar nože, který. Celokovová konstrukce je vyvinutá tak, aby vydržela pády . Tescoma Presto univerzální nůž v obchodech na Zboží.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Kvalitní univerzální nůž značky Fiskars využijete pro různé práce doma či na cestách. Je velmi ostrý, čepel je vyrobena z nerezavějící švédské oceli. Nůž je dodáván v ochranném plastovém pouzdře s držákem pro nošení na opasku.


Ostrá ocelová čepel, kalená a broušené - pro čisté a hladké řezání. Skvostná čepel složená ze 1vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 1mm.


Do zásobníku, který je přímo v noži, lze vložit až náhradní čepele. Nůž pro sádrokartonáře Fiskars CarbonMax obsahuje dva nejčastěji používané nástroje sádrokartonářů: univerzální nůž a pilku pro bleskové řezání . Otvírání čepele jednou rukou Integrovaný otvor na čepeli. Umožňuje uživatelům provádět řezy při zasunutém plátku Výměna plátků bez použití nářadí.


Cena je uvedena včetně DPH. Komfortní tvarovaná rukojeť, vhodné pro myčky na nádobí. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tří komponentové poudro pro vyšší odolnost má háček, pomocí kterého může být . Vlastnosti: - čepel z nerezové oceli o . Ideální také na tvrdé klobásy, pečivo a sýry.


Dokonale se hodí i pro . Objevte inovativní bezpečnost a trvanlivost a vyberte si ten správný nástroj Slice.

Tento nůž je ideální na krájení masa, ryb nebo zeleniny. Plastová střenka je opatřena povrchem softgrip a díky tomu se neobyčejně dobře drží. Nůž v nejlepším poměru ceny a kvality! Vybaven protiskluzovou rukojetí pro čistý a . Gourmet univerzální nůž. Tloušťka čepele: mm.


Materiál čepele: Sandvik 12CMateriál rukojeti: Skandinávská bříza. Vhodné pro: Všechny univerzální nože (s mm nebo mm odlamovací čepelí) č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky