pondělí 5. února 2018

Skládací kelímek

Tento extrémně skladný kelímek je určen na stravování při turistice. Velký skládácí kelímek Stojo se silikonovým brčkem nahradí stovky jednorázových kelímků. Navíc ho jednoduše po použití složíte jen na výšku 5cm a sbalíte i do . Využijete je k hraní ve vodě i na podlaze.


Znovupoužitelný a skládací kelímek Stojo je bezodpadovou alternativou k jednorázovým a cestovním kelímkům jak na studené, tak i na teplé nápoje či polévky. Tak je to tady máme první zboží skladem. Silikonový skládací kelímek (části). Díky svému unikátnímu materiálu jej . Toto balení obsahuje . Doporučená technologie tisku: tampontisk T2.


Maximální velikost tisku: O mm. Rozměry: x 4 . Kelímek lze snadno složit a rozložit. Návlek proti popálení. Určený pro opakované použití.


Mezi zásadní výhody . Velmi skladný kelímek na vodu značky Faber-Castell, který když se nepoužívá zabere jen minimum místa. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Je vhodnou alternativou k objemným cestovním hrnkům. Stojo skládací kelímek je přenosný, opakovaně použitelný a šetrný k životnímu prostředí.


Cestovní skládací kelímek s motivem kola. Naši zákaznící s tímto produktem nakoupili. Předchozí zboží, Následující zboží. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma skládací kelímek. Ušetříte tak čas i peníze.


Praktický a kompaktní silikonový kelímek s uchem, s možností složení do minimálních rozměrů. Minimální odběr: ks. Skladací kelímek vyrobený z potravinářského silikonu bez obsahu ftalátů a BPA . Jeho unikátní konstrukce a materiál umožňuje kelímek po použití složit do . Vintagenádobí kuchyňské. Praktická a malá věcička na cesty, pikniky, výlety, grilování a veškeré aktivity vykonávané mimo domov.


Skládací silikonový kelímek je nerozbitný, šikovný a . Sterilizační skládací kelímek Lilcup rose. Uzavíratelný, prostorově úsporný skládací dezinfekční pohár pro sterilizaci menstruačních kalíšků každé velikosti. Barevné skládací kelímky , které mohou holčičky a kluci od jednoho roku skládat na sebe, a to za zvukových efektů, kterých je celkem čtyřicet.


Detailní popis produktu. Snadno se čistí a je vhodný i do myčky. Nerozbitný, poddajný, stabilní, snese vysoké teploty obsahu. SKLÁDACÍ KELÍMEK NA VODU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky