středa 28. února 2018

Podlozky pod pracku

Podložka pod pračku 60xcdoručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pracka se silene trasla i pri nizsich otackach. Podlozku jsem dal pryc a je vse ok.


Mam pracku se susickou a vazi 73kg, tak je mozny problem v tom, ze podlozka. Specifikace:Barva: šedáMateriál: pěna .

Tlumící podložky pod nohy pračky. Vhodné pro pračky a sušičky prádla. Je univerzálne použiteľná, spoľahlivo zaisťuje . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Speciálně tvarované gumové nožičky stabilizují spotřebič na určeném místě . Pryžová podložka pod pračku je typ antivibrační podložky, který zamezí nežádoucím otřesům, které pračku způsobuje. Prodlužuje životnost pračku i podkladu, . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Antivibrační podložky pod pračku. Prezri si u nás podlozka pod pracku a porovnaj ceny v 10. Tlmiace nohy pre práčku sa využívajú, ak chcete utlmiť vibrácie a ochrániť podlahu v kúpeľni alebo inej . Ultra-ploché podložky chrání vaše podlahy před . Chcete najít pračku po vyprání prádla na svém místě? Anti vibrační podložky pod pračku tlumí vibrace a zároveň chrání vaši podlahu proti poškození. Protivibrační podložky na nožičky AEG A4WZPA02.


U nás v eshopu je to možné. Pořiďte si levné antivibrační podložky pod pračku. Zajímají Vás názory a recenze na ELECTROLUX tlumící podložky pod pračku ? Níže na této stránce . Tyto gumové podložky pohlcují vibrace z vašeho spotřebiče a drží. Zároveň také chrání podlahu . Sada tlumicích podložek pro rohy vaší pračky , myčky i sušičky.


Dostupnost: Skladem u dodavatele. Podložka slouží k tlumení vibrací pračky nebo sušičky na prádlo. Balení obsahuje kusy. Detailní popis produktu. Horní průměr podložky cm .

Tyto antivibrační podložky ochrání Vaši pračku a zabrání hluku, který při praní nebo ždímání Vaše pračka vydává. Prodám nové antivibrační podložky pod spotřebiče, které vydávají vibrace a následný hluk. Tlmiace ochranné podložky WPRO SKA 3chránia drevené podlahy a dlažbu pred poškriabaním a zabraňujú vibráciám.


Doba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde. Zobrazené ceny jsou včetně DPH. Zboží Vám dopravíme:. Průměr 65mm , výška 20mm. Gumové podložky pod pračku.


Počet: kusyTloušťka: cm. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma podložka pod pračku. Ušetříte tak čas i peníze.


Podložky pod nožky pračky a výrazně redukují nežádoucí hluk a vibrace pračky , sušučky nebo odstředivky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky