čtvrtek 1. února 2018

Kenwood hm 680

Kenwood hm 680

Univerzální kempinková sekera je vhodná pro přípravu třísek na podpal - pro štípání polen o průměru do cm. Má velmi lehké a pevné topůrko z FiberComp. Na prípravu dreva na založenie ohňa.


Kenwood hm 680

Veľmi ľahko sa skladuje vďaka malým rozmerom, je možné použiť aj ako. Sada do přírody a na kempování obsahuje kvalitní nářadí Fiskars v praktickém látkovém poutdře. Sada kempinková obsahuje: x Sekera kempinková X. Sekera X-kempingová Štiepacie sekery Fiskars už štvrtej generácie sú navrhnuté pre rozštiepeniu aj tých najsilnejších polien jedn.


Kempingová Xsekera je vhodná pro přípravu dřeva na oheň při kempování. Lehké topůrko je vyrobeno z kompozitního materiálu FiberComp, které snižuje . Sekery Fiskars čtvrté generace slouží pro nejrůznější způsoby opracování dřeva, sekání, tesařství a prosekávání. Nový model s perfektním vyvážením čepele a . Vaše cena: 7Kč s DPH.


Původní cena: 9Kč s DPH. Fiskars univerzální sekera Xje ideální sekera pro pěší turisty, kteří ocení malý, lehký nástroj, který můžou snadno přenášet v kapse nebo na opasku díky šitému. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze Fiskars.


Hmotnost sekery je 4g. Dodací lhůta (dny), Skladem kdy zboží dostanu? Nákup bez rizika: dní na vrácení. Univerzální sekera Fiskars Xje malá, lehká a účinná sekera vhodná pro přípravu dřeva na oheň při kempování. Perfektně vyvážená sekera má tenkou širší . Prenosná - kempingová ( Fiskars X) - turistika a outdoor, ľahká a vždy poruke.


Kenwood hm 680

Malá a lehká kempingová sekera Fiskars Xs plastovým topůrkem s délkou 2mm. Celý popis a technické parametry. Sada sekera Fiskars X, pilka, nůž. Popis: Je zcela nová. Táto perfektná a praktická sekera Fiskars Xje nepostrádateľným pomocníkom pri kempovaní.


Je špeciálne určená pre turistov a outdoorové použitie. Pro outdoor aktivity. Malá, ľahká a účinná sekera, ktorú môžete snadno nosiť v batohu, alebona opasku. Cena platí výhradne pri nákupe v eshope Muničák. FISKARS Sekera X, plastové puzdro.


Kenwood hm 680

Velmi snadné přenášení díky klipu na opasek. Informace o produktu. Vďaka kompaktným rozmerom sa ľahko prenáša v. Sekera Fiskars X, táto univezální kempingová sekera špeciálne určená pre turistov a outdoorové použitie. Fiskars Sekera univerzální kemping X- je speciálně určená pro turisty a outdoorové použití, vhodná pro.


Malá univerzální sekera o délce 2mm, určená pro turisty a outdoor použití. Nová geometria čepele, nové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky